AQUARELLA Σπιτική Μανιταρόπιτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:Σoτάρουμε ψιλοκομμένα τα μανιτάρια, τα κρεμμύδια και το σύγκλινο. Λίγο πριν αποσύρουμε προσθέτουμε τη κρέμα τυριού και το ψιλοκομμένο άνηθο. Αφήνουμε να κρυώσουν τα υλικά μας και σε ένα ταψί τοποθετούμε το ένα φύλλο σφολιάτας. Στη συνέχεια απλώνουμε από πάνω τα υλικά της γέμισης και σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας. Ψήνουμε σε προθερμανσμένο φούρνο στους 190◦C για μία ώρα.
AQUARELLA
A: ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Τ: 27210 75010
Chef: Ρουμπίνη Χιουρέα