LEMONIA ESPRESSO BAR Βιενέζικη Μπαγκέτα

LEMONIA ESPRESSO BAR Βιενέζικη Μπαγκέτα

YΛΙΚΑ: 1 λευκή μπαγκέτα, 1 φύλλο μαρούλι, 3 κ.σ τριμμένο τόνο, 3 κ.σ καλαμπόκι, 2 κ.σ μαγιονέζα.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Χωρίζουμε τη μπαγκέτα στη μέση και προσθέτουμε με την παρακάτω σειρά τα υλικά μας αφού πρώτα έχουμε αλείψει εσωτερικά με την μαγιονέζα: Μ αρούλι, τόνο, καλαμπόκι. Σερβίρουμε σε ξύλινη επιφάνεια. Εξίσου δυνατός συνδυασμός για τον καφέ σας είναι ένα Triple Cake.

 

LEMONIA ESPRESSO BAR

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΧΑΡΝΩΝ 6, ΑΧΑΡΝΑΙ
Τ: 210 2441580
f:  Lemonia Wine Deli & Cafe
OWNERS: Σωτήρης Βάθης, Γιώργος Σιδέρης
ΒΑRISTAS: Παναγιώτης Φορτσάτος, Νίκος Παπαδημητρίου