WHITE SPOON Breakfast
YΛΙΚΑ: 2 φρυγανισμένες φέτες από ψωμί τοστ Βιέννης, 2 αυγά μάτια, 4 φέτες μπέικον, τυρί μανούρι, ντομάτα καρέ, ρόκα, σως μπαλσάμικου.
ΕΚΤΈΛΕΣΗ: Τηγανίζουμε τα αυγά από τη μία πλευρά. Ψήνουμε τις φέτες του μπέικον και το μανούρι. Σε ένα πιάτο βάζουμε τις φέτες του τοστ, προσθέτουμε τα αυγά, αλάτι και πιπέρι. Στο πλάι, από τη μία πλευρά βάζουμε τις ψημένες φέτες του μπέικον, από την άλλη το μανούρι. Γαρνίρουμε με καρέ ντομάτας, ρόκα και σως μπαλσάμικο.
WHITE SPOON
ΛΕΩΦ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 234 & ΒΕΝΤΟΥΡΗ 1, ΧΟΛΑΡΓΟΣ
Τ: 210 6533645
f: White Spoon
OWNER: Βίκτωρας Αντωνιάδης
ΒΑRISTA: Βαλεντής Τιμπέμπου
CHEF: Ιωάννης Τάσσης