Αλμυρό κρουασάν CAROUSELLO
YΛΙΚΑ: 1 κρουασάν, 2 κ.γ. κρέμα τυριού, 3 φέτες καπνιστό σολωμό, 1 1/2 κ.γ μαρμελάδα ξυνόμηλου/μήλου/αχλαδιού, 5 φύλλα ρόκας, πιπέρι & αλάτι.
ΕΚΤΈΛΕΣΗ: Χωρίζουμε το κρουασάν στη μέση και γεμίζουμε με την παρακάτω σειρά: κρέμα τυριού, φέτες σολωμού, μαρμελάδα, φύλλα ρόκας και αλατοπίπερο.
CAROUSELLO
ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ & ΠΑΤΡΕΩΣ 22, ΠΑΤΡΑ
Τ: 26140 07536
f: Carousello
OWNERS: Ανδρέας Λανδρίτσης, Νίκος Μπινιέρης, Έλλη Χασαποπούλου
ΒΑRISTAS: Γεώργιος Κολλιόπουλος, Αστέρα Μουράτη
CHEF: Φώτης Πάστρας