DEJA VU: Κέικ της κας Κλεοπάτρας
YΛΙΚΑ: 250 γρ. βούτυρο, 5 αυγά, 2 φιαλίδια βανίλιας, 170 γρ. γιαούρτι στραγγιστό, 3 1/2 κούπες αλεύρι, 2 κούπες ζάχαρη, 200 γρ. κουβερτούρα bitter.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Σε ένα μπωλ βάζουμε και χτυπάμε με μίξερ το βούτυρο, τα αυγά, τις βανίλιες, το γιαούρτι και τη ζάχαρη για 4’ λεπτά. Στη συνέχεια ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι ενώ ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Μετά βάζουμε σε μία φόρμα το μείγμα και πριν το βάλουμε στο φούρνο σπάμε σε μικρά κομμάτια την κουβερτούρα και τα απλώνουμε στην επίφάνεια του μείγματος. Ψήνουμε στους 190ΟC βαθμούς για 1 ώρα. Ιδανικά συνδυάζεται με το τσάι «Fireplace» σε ζεστή εκδοχή, τσάι που έχει ένα μέιγμα γεύσεων μήλου, ιβίσκου, μίσχου τριανταφύλλου, αμυγδάλου, κανέλας και βανίλιας.
DEJA VU cafe cocktail bar
A: ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 2 , ΒΑΡΔΑ ΗΛΕΙΑΣ
Τ: 26230 72284
F: Deja Vu CafeCocktailBar
OWNER: Γιώργος Παναγόπουλος
ΒΑRISTAS: Παναγιώτης Παναγόπουλος, Παναγιώτης Παλούκος