2πλο Παπαδοπούλου: 2πλο ή ΤΙΠΟΤΑ!

2πλο Παπαδοπούλου: 2πλο ή ΤΙΠΟΤΑ!

Νέα εικόνα & Νέες Γεύσεις για την απόλυτη απόλαυση 2ΠΛΟ!

 

Η Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. προχώρησε σε επαναλανσάρισμα του brand 2ΠΛΟ ανανεώνοντας ριζικά την πρότασή του, τόσο σε επίπεδο εικόνας, όσο και σε επίπεδο γεύσεων, εμπλουτίζοντάς το με δύο νέες προτάσεις:

 

2ΠΛΟ με πραλίνα φουντουκιού: Η πλούσια γεύση της πραλίνας φουντουκιού συναντά το τραγανό μπισκότο και δημιουργεί μια μοναδική απόλυτη σοκολατένια εμπειρία.

 

2ΠΛΟ με αλατισμένη καραμέλα: Εδώ ο ιδανικός συνδυασμός γλυκού και αλμυρού δημιουργεί μια γευστική εμπειρία που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Θα συναρπάσει πραγματικά τους λάτρεις των ξεχωριστών γευστικών συνδυασμών.

 

Οι δύο νέες γεύσεις έρχονται να προστεθούν στις ήδη γνωστές και αγαπημένες 2ΠΛΟ σοκολάτα και 2ΠΛΟ κρέμα. Στόχος της εταιρείας είναι το brand 2ΠΛΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ να αποτελέσει το αγαπημένο μπισκότο των νέων.

 

Σε αυτό στοχεύει και η νέα επικοινωνία του brand «2ΠΛΟ ‘Η ΤΙΠΟΤΑ» που είναι ήδη στον αέρα και αξιοποιεί νεανικούς κώδικες (μουσική, αισθητική TIK TOK), καθώς και αναγνωρίσιμους πρωταγωνιστές/creators από την πλατφόρμα του TIK TOK.

 

Τα 2ΠΛΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ διατίθενται τόσο στα σούπερ μάρκετ, όσο και σε σημεία μικρής λιανικής.