Πτι-Μπερ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: Απολαύστε απλές αλλά ξεχωριστές γεύσεις, κάθε στιγμή της ημέρας!

Πτι-Μπερ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: Απολαύστε απλές αλλά ξεχωριστές γεύσεις, κάθε στιγμή της ημέρας!

Τα διαχρονικά Πτι-Μπερ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ συνοδεύουν τις αγαπημένες μας στιγμές, με δυο ιδιαίτερους συνδυασμούς γεύσεων Πτι-Μπερ με καρύδα και σοκολάτα γάλακτος και Πτι-Μπερ με πορτοκάλι και μαύρη σοκολάτα.

 

Πτι-Μπερ με καρύδα και σοκολάτα γάλακτος

 

Τα κλασσικά Πτι Μπερ, συνδυάζονται με την εξωτική καρύδα και με πλούσια σοκολάτα γάλακτος, δημιουργώντας έναν απολαυστικό συνδυασμό για κάθε ώρα της ημέρας.

 

Πτι-Μπερ με πορτοκάλι και μαύρη σοκολάτα

 

Για όσους προτιμούν πιο κλασικές γεύσεις, τα Πτι-Μπερ με πορτοκάλι και μαύρη σοκολάτα, συνδυάζουν αρμονικά την έντονη γεύση της μαύρης σοκολάτας και το φρέσκο άρωμα πορτοκαλιού. Κάθε γλυκιά μπουκιά χαρίζει μια στιγμή απόλαυσης!

 

 

Και οι 2 συνδυασμοί γεύσεων ΠΤΙ ΜΠΕΡ, με καρύδα και σοκολάτα γάλακτος και με πορτοκάλι και μαύρη σοκολάτα χαρίζουν μια λαχταριστή απόλαυση μέσα στην ημέρα.

 

Είτε αναζητάτε κάτι γλυκό για να συνοδεύσετε τον καφέ σας, είτε απλώς ένα νόστιμο σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας, τα Πτι-Μπερ της ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ αποτελούν την ιδανική επιλογή.

 

Ανακαλύψτε και εσείς τις μοναδικές γεύσεις ΠΤΙ ΜΠΕΡ της Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε! Θα τις βρείτε στα ράφια των supermarkets και στα καταστήματα μικρής λιανικής, για απλές γλυκές απολαύσεις σε κάθε στιγμή!