To coffemag στα περίπτερα του Athens Coffee Festival!

To coffemag στα περίπτερα του Athens Coffee Festival!

Ένα ανεπανάληποτο πάρτι για τον κόσμο του καφέ!

 

Κορυφαία brands ενώθηκαν με coffee professionals και coffee aficionados, δημιουργώντας μια πραγματική γιορτή με πρωταγωνιστή, το αγαπημένο μας ρόφημα, τον καφέ! Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μια απίστευτη ποικιλία καφέδων που ταξίδεψαν από κάθε γωνιά του πλανήτη—Γουατεμάλα, την Κόστα Ρίκα, τον Παναμά, τη Τζαμάικα, την Κολομβία, την Βραζιλία, το Εκουαδόρ, το Περού, την Αιθιοπία, την Ινδονησία, το Βιετνάμ και πολλές ακόμα χώρες—για να δώσουν το παρών στο Athens Coffee Festival, ενώ ο εξοπλισμός και οι μηχανές καφέ κάλυψαν όλες τις ανάγκες, τόσο των home baristas όσο και των επαγγελματιών του coffee industry.

 

Μεταξύ άλλων δοκιμάσαμε μια μεγάλη ποικιλία καφέδων από πλήθoς χωρών-παραγωγών, καφέ από ρεβύθι, βιοδιασπώμενα pasta straws, παρακολουθήσαμε live καβούρδισμα καφέ, απολαύσαμε μια ευρεία ποικιλία από επιλογές πρωινού και brunch, γευσιγνωσίες, super fun διαγωνισμούς, και πολλά άλλα προϊόντα και happenings!

 

Το απόλυτο coffee party ξεκίνησε με στυλ, όπως κάνει κάθε χρόνο άλλωστε! Σε μια άκρως φεστιβαλική ατμόσφαιρα, οι εκθέτες παρουσίασαν τα προϊόντα τους, ενώ οι baristas σε κάθε περίπτερο προσέφεραν εκλεκτής ποιότητας καφέδες στο κοινό όλων των ειδών: espresso, cappuccino, cold brew, ελληνικό, coffee cocktail, nitro και ενθουσίασαν όσους τους γεύτηκαν.

 

Τη δεύτερη ημέρα, οι επισκέπτες του φεστιβάλ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα συναρπαστικά Coffee Talks της ημέρας, αλλά και την συναρπαστική συνέχεια του Πανελλήνιoυ Πρωταθλήματος Roasting του SCA Greece.

 

Tην τελευταία ημέρα, η αγωνία κορυφώθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Roasting του SCA Greece, όπου έμπειροι και ανερχόμενοι baristas αναμετρήθηκαν για την ανάδειξη του νικητή roaster της Ελλάδας. Δεκατέσσερεις διακεκριμένοι αλλά και ανερχόμενοι roasters αναμετρήθηκαν για την πρώτη θέση, καθώς και την εκπροσώπησή της χώρας μας στο αντίστοιχο παγκόσμιο πρωτάθλημα Roasting. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η αίθουσα D10 γέμισε με κόσμο, φίλους και συνεργάτες των διαγωνιζομένων.

 

Το coffeemag,gr ήταν εκεί και σας παρουσιάζει στιγμιότυπα από το festival:

 

 

Διαβάστε επίσης:

 

Coffee+Brunch, coffeemag.gr και Coffee Business Awards στη μεγάλη γιορτή του καφέ!