Τρεις νέοι αρωματικοί Dimello φίλτρου… αμέτρητες στιγμές απόλαυσης!

Τρεις νέοι αρωματικοί Dimello φίλτρου… αμέτρητες στιγμές απόλαυσης!

H KAFEA TERRA, από το 1988 μέχρι σήμερα, εισάγει και αναπτύσσει επώνυμες μάρκες συνώνυμες με την κουλτούρα του καφέ στην Ελλάδα.

 

Από το 2002 η εταιρεία επενδύει στη βιομηχανική της παρουσία. Με την ανάπτυξη γνώσης και την αξιοποίηση νέας τεχνολογίας, δημιουργεί πάντα υψηλής ποιότητας χαρμάνια, με βασικό συστατικό τους τη φροντίδα και την αγάπη τόσο για τη γη όσο και για τους ανθρώπους. Η συνεχής έρευνα και οι επενδύσεις αποδίδουν λανσαρίσματα μοναδικών προϊόντων καφέ. Σύντομα θα είναι διαθέσιμη μια νέα σειρά αρωματικού καφέ φίλτρου Dimello. Ως 100% ελληνικό brand, ο Dimello αποτελεί την παραγωγική αιχμή της KAFEA TERRA και αναζητά πάντα το brand excellence επενδύοντας στην επιλογή πράσινου καφέ, στις σχέσεις με τους καφεκαλλιεργητές, στη συνεχή αναβάθμιση των βιομηχανικών υποδομών, στους τομείς R&D & Blending, προκειμένου κάθε κόκκος να μετουσιώνεται σε μοναδική εμπειρία καφέ σε κάθε φλιτζάνι.

 

Συνεχίζοντας την παράδοση και ενισχύοντας τη φήμη του Dimello ως ένα brand καφέ υψηλής ποιότητας, η νέα σειρά αρωματικού καφέ φίλτρου αποτελείται από 3 κωδικούς που συνδυάζουν εκλεκτές ποικιλίες καβουρδισμένου και αλεσμένου καφέ από την Κεντρική και τη Νότια Αμερική σε τρία αρώματα: λαχταριστό Φουντούκι, γοητευτική Βανίλια και γλυκιά Καραμέλα. Οι εξαιρετικές πρώτες ύλες είναι αυτές που περνούν μέσα από τα «μαγικά» χέρια της άριστα εκπαιδευμένης ομάδας των Dimello Specialists. Με την εμπειρία, την αγάπη και το πάθος τους επιμελούνται όλα τα στάδια, της επιλογής, της επεξεργασίας, του καβουρδίσματος, αλλά και την τελική συσκευασία, εξασφαλίζοντας ότι και αυτή η νέα σειρά καφέ Dimello, μέσα από τη δεξιοτεχνία και την τεχνογνωσία τους, τελικά, υπόσχεται στον καταναλωτή μια αξέχαστη εμπειρία καφέ.

 

Από τα μέσα Οκτωβρίου, οι λάτρεις του καφέ φίλτρου στο σπίτι θα μπορούν να προμηθευτούν τον νέο αρωματικό καφέ φίλτρου Dimello στα ράφια των σουπερμάρκετ και να εξερευνήσουν νέες διαστάσεις γεύσης και ποιότητας σε κάθε κούπα ζεστού, αχνιστού, λαχταριστού καφέ. Από τη στιγμή που ανοίγετε τη σακούλα και εισπνέετε τα ξεχωριστά αυτά αρώματα μέχρι την τελευταία σταγόνα στο φλιτζάνι σας, οι αρωματικοί καφέδες Dimello υπόσχονται να απογειώσουν τις στιγμές σας.

 

Aπό το Coffee&Brunch Magazine