Flask: Cocktail και ποτά… στην πόρτα μας

Flask: Cocktail και ποτά… στην πόρτα μας

Μετά από 4 χρόνια λειτουργίας, το Flask θεωρείται μία από τις πιο έξυπνες και πολλά υποσχόμενες ιδέες.

 

Γεννήθηκε από ένα υπάρχον εστιατόριο ως ένα dark kitchen brand, με στόχο να δοκιμαστεί ένα νέο concept που δεν υπήρχε πουθενά στην αγορά μέχρι τότε. Μετά την επιτυχία του, λίγο πριν, αλλά κυρίως κατά τη διάρκεια της πανδημίας, δημιουργήθηκε ένα φανατικό κοινό, το οποίο συνεχίζει να έχει ενταγμένη στην καθημερινότητά του την υπεύθυνη απόλαυση του ποτού στο σπίτι με τις καλύτερες προδιαγραφές. Τώρα, η συνέχεια ενός πρωτότυπου concept είναι η εξέλιξη και η ανάπτυξή του με τη μετάβαση της flask ιδέας από ένα standalone dark kitchen σε ένα open concept, στο οποίο πολλά dark kitchens και επιχειρήσεις εστίασης παράγουν ένα κοινό αποτέλεσμα, έναν κοινό στόχο, σε επίπεδο εμπειρίας και απόλαυσης υπό την «ομπρέλα» ενός brand. Η ιδέα και η πλατφόρμα του Flask έρχεται, ως εφαρμογή, να αποτελέσει το παράδειγμα και το «όχημα» με το οποίο, πλέον, η γέννηση/στήσιμο/λανσάρισμα ενός food/drink πρότζεκτ θα μπορεί να φιλοξενηθεί και να υλοποιηθεί ταχύτατα στην αγορά, χωρίς να χρειάζεται η προσπάθεια, το ρίσκο και το αποτέλεσμα να είναι υπόθεση ενός μόνο, αλλά του open συνόλου.

 

«Μέσα από το flask.gr θέλουμε να παρέχουμε στους καταναλωτές μια ολοκληρωμένη πρόταση παρέχοντάς τους τα πάντα για το ποτό. Έχοντας δουλέψει, εδώ και δύο χρόνια, το κομμάτι των φιαλών στο σπίτι, πλέον ανοίγουμε τη νέα μεγάλη κάβα για παράδοση στο σπίτι. Στο flask.gr θα βρεις τα αγαπημένα σου cocktails, που τόσο έχεις αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και άπειρες επιλογές φιαλών, ακόμη και για αυθημερόν παράδοση» εξηγεί ο ιδιοκτήτης, Φίλιππος Θεοδωρέλλος.

 

«Η τάση του κόσμου δεν περιορίζεται μόνο στα cocktails, αλλά θέλει όλο και περισσότερες επιλογές γενικότερα στο κομμάτι του ποτού» αναφέρει και συνεχίζει να μας αναλύει ποιες επιλογές έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση: «Από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε το Zombie, έχοντας και το όνομα, δεν έχει πέσει ποτέ από την πρώτη θέση της προτίμησης του κοινού. Πέραν αυτού, όλα τα signature cocktails του flask είναι, σταθερά, τα πιο δραστήρια».

 

www.flask.gr

 

Πηγή: Coffee&Brunch Magazine