Coffee Island: Ο 34ος Microfarm έφτασε από την Ουγκάντα

Coffee Island: Ο 34ος Microfarm έφτασε από την Ουγκάντα

Ένας νέος καφές έρχεται από μια ομάδα ανθρώπων με διεθνείς διακρίσεις που εκπαιδεύουν και καθοδηγούν ντόπιους μικροκαλλιεργητές. Μια ιστορία που κάνει τη γεύση αυτού του καφέ παραμυθένια.

 

Όπως αναφέρει η Coffee Island, αυτή τη φορά θα ταξιδέψεις στα εδάφη της οροσειράς Rwenzori, στα Βουνά της Σελήνης, σε ένα υψόμετρο που ξεπερνά τα 2.000 μ. Θα πάμε σε περιοχές που προσφέρουν το ιδανικό περιβάλλον για την καλλιέργεια κόκκων καφέ υψηλής ποιότητας. Οι συθνήκες αυτές, σε συνδυασμό με μια πρωτοποριακή μέθοδο ξηρής επεξεργασίας που εφαρμόζεται από μια ομάδα 600 περίπου μικροκαλλιεργητών προσφέρουν κάτι πραγματικά σπάνιο.

 

Έναν 100% specialty Arabica – τον νέο Microfarm Project Rwenzori Uganda που δίνει φλιτζάνια με ξεχωριστή φρουτώδη επίγευση, χαρακτηριστική γλυκύτητα.

 

Οι κόκκοι του είναι γνωστοί και ως drugar, – που σημαίνει “Dried Ugandan Arabica” – αυτοί οι κόκκοι καφέ είναι η επιτομή τηςφυσικής πεπξεργασίας της Ουγκάντα.

 

Ανακάλυψέ τον εδώ