Τα Coffee Business Awards συνεχίζουν την επιτυχημένη τους πορεία!

Τα Coffee Business Awards συνεχίζουν την επιτυχημένη τους πορεία!

ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

 

Η μοναδική διοργάνωση αποκλειστικά για τον κλάδο του καφέ και της καφεστίασης έχει γίνει πια θεσμός, αποτυπώνοντας κάθε χρόνο με ζωντάνια τον παλμό της συγκεκριμένης αγοράς.

 

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά, τα Coffee Business Awards ανανεώνουν το ραντεβού τους προετοιμάζοντας μια εκδήλωση που θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο σε υψηλές συμμετοχές και πλούσιο περιεχόμενο, με πηγή έμπνευσης το αγαπημένο μας ρόφημα!

 

Στις φετινές εξορμήσεις μας στα στέκια της πόλης, διαπιστώσαμε μια αυξημένη προτίμηση για τον δροσερό και αρωματικό Cold Brew, τη νέα τάση στον κρύο καφέ, με φανατικό πλέον κοινό, και αποφασίσαμε να τον αναδείξουμε ως τον Τιμώμενο Καφέ του 2024.

 

Φέτος, τα Coffee Business Awards ρίχνουν τους προβολείς τους στην πρωταγωνίστρια του φετινού event, την Γουατεμάλα, ως την Τιμώμενη Χώρα των #coba24!

 

Συναντηθήκαμε με τους επιχειρηματίες της αγοράς του καφέ και της  καφεστίασης, δοκιμάσαμε τα νέα τους προϊόντα, ακούσαμε τους προβληματισμούς και την ανάγκη τους για αναγνώριση και επιβράβευση των κόπων τους και είμαστε έτοιμοι να τους στηρίξουμε, όπως πάντα, σε κάθε τους προσπάθεια.

 

Η λαμπερή τελετή #coba24, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου (Νέα Ημερομηνία), με φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, καθώς και με παράλληλη online μετάδοση από το LiveOn Expo Complex, το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο της LiveOn, της ψηφιακής πλατφόρμας Επιχειρηματικής Επικοινωνίας και Εκδηλώσεων.

 

Τα Coffee Business Awards 2024 #coba24  διοργανώνονται από την ethosEVENTS σε συνεργασία με το περιοδικό Coffee+Brunch Magazine και το portal coffeemag.gr.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ