Δυναμικό “παρών” της Barista Pro στη μεγάλη γιορτή του καφέ, με τη LOVIT!

Δυναμικό “παρών” της Barista Pro στη μεγάλη γιορτή του καφέ, με τη LOVIT!

Η Barista Pro συμμετείχε δυναμικά στο Athens Coffee Festival με τη LOVIT, τη μοναδική σοκολάτα γάλακτος στην κατηγορία της, κι έκανε… ΘΟΡΥΒΟ!

 

Εκεί οι άνθρωποι της Barista Pro είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν πολύ κόσμο που αγαπάει τη ζεστή και την κρύα σοκολάτα και και τους έδωσαν το… κάτι παραπάνω!

 

Οι παρευρισκόμενοι δοκιμάσαν πάνω από 6.700 ποτήρια Lovit, τέσσερις απίθανες γεύσεις, εκ των οποίων η ΜΟΚΑ και η NEWTELLICIOUS, οι νέες προσθήκες στο portfolio της Lovit, τη ΝΕΑ ΤΑΣΗ Lovit bubble bubble, πολλά και πλούσια δώρα που κέρδισαν παίζοντας στον τροχό της τύχης, καθώς και την ευκαιρία να εκφραστούν στον τοίχο έκφρασης της Lovit!

 

Το όμορφο και εντυπωσιακό περίπτερο της Βarista Pro τράβηξε τα βλέμματα, αλλά την πιο μεγάλη εντύπωση έκανε η δυναμική και γεμάτη ενέργεια ομάδα της, που πάντα υποδέχεται τους πάντες με ένα πλατύ χαμόγελο!

 

“Σας ευχαριστούμε πολύ όλους που ήρθατε να μας γνωρίσετε, να παίξετε και να εκφραστείτε μαζί μας, και ελπίζουμε να σας ξαναδούμε σύντομα για να σας προσφέρουμε ακόμα περισσότερη απόλαυση!” Αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.