Salonica Bar Show: Η Granikal με τρία Stands και μοναδικά cocktails!

Salonica Bar Show: Η Granikal με τρία Stands και μοναδικά cocktails!

Η Granikal, κορυφαία εταιρεία διανομής ποτών από όλο τον κόσμο, συμμετάσχει στο πρώτο Salonica Bar Show 2024, το οποίο διοργανώνεται για πρώτη φορά φέτος στη Θεσσαλονίκη στις 30/09/2024 στην ΔΕΘ Helexpo. Πρόκειται για ένα μοναδικό event που αναμένεται να συγκεντρώσει επαγγελματίες και λάτρεις του χώρου της εστίασης και των cocktails.

 

Επίσης, θα λάβει μέρος στο Opening Party, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μία μέρα πριν από την έκθεση, στις 29/09/2024, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να ζήσουν από την πρώτη στιγμή τη μαγεία της διοργάνωσης.

 

Η παρουσία της εταιρίας θα είναι εντυπωσιακή, με τρία ειδικά σχεδιασμένα stands που θα προσφέρουν μοναδικές γευστικές εμπειρίες και απολαυστικά cocktails καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

 

 

Tα τρία θεματικά μας stands θα είναι:

 

1. Aperitivo Experience
Ένα stand αφιερωμένο στα πιο δροσερά και κλασικά ιταλικά spritz. Εδώ, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ποτά από κορυφαία brands όπως Luxardo, τα Ready to Enjoy Aperitivo Spritz, Select Spritz, Amaro Montenegro και Cocchi. Η Ιταλική κουλτούρα στο ποτήρι σας, με spritz που θα σας ταξιδέψουν στη Μεσόγειο!

 

2. Agave Experience
Στο stand αυτό, οι ταλαντούχοι bartenders θα σας ταξιδέψουν στον κόσμο της Αγαύης μέσα από εξαιρετικά cocktails που βασίζονται σε premium αποστάγματα όπως τα Bruxo Mezcal, Los Siete Misterios Mezcal και Nocheluna. Eπίσης, η εταιρία θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το πρωτοποριακό brand ALMAVE, ένα μη αλκοολούχo απόσταγμα από 100% μπλε αγαύη το οποιο παραγει και είναι ιδιοκτητης ο οδηγος της F1 Lewis Hamilton.

 

3. Gin Experience
Για τους λάτρεις του Gin, το Gin Experience Stand θα είναι το σημείο συνάντησης! Εδώ, θα σερβίρονται premium gins όπως το διάσημο Martin Miller’s Gin, Elephant Gin και το ελληνικό Stray Dog. Δροσερά και ιδιαίτερα cocktails που θα αναδείξουν την ποιότητα και τον χαρακτήρα του gin σε κάθε γουλιά.

 

Τα Stand της εταιρίας θα βρίσκονται στα περίπτερα A21-A23, για μια ξεχωριστή εμπειρία απόλαυσης δημιουργικών cocktails που θα σας ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο.