Οι διοργανωτές του Athens Coffee Festival έχουν ετοιμάσει για εσένα ακόμα μία έκπληξη! Θέλεις να κερδίσεις τον καφέ σου για 1 χρόνο;  Μη χάσεις την ευκαιρία να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό.

 

Οι διοργανωτές του Athens Coffee Festival  ξέρουν ότι αγαπάς τον καφέ για αυτό και αποφάσισαν να σου χαρίσουν τον καφέ για έναν ολόκληρο χρόνο. Και τις τρεις ημέρες του φεστιβάλ, η ομάδα του φεστιβάλ κυκλοφορεί μέσα στον χώρο και σε περιμένει να την συναντήσεις για να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου και να δηλώσεις συμμετοχή στον διαγωνισμό.

 

Συνολικά θα βγουν 6 νικητές. Κάθε ημέρα θα κληρώνονται δύο τυχεροί, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινώνονται το πρωί της επόμενης ημέρας στο site www.athenscoffeefestival.gr ενώ θα λάβουν και email με τους τρόπους παραλαβής του δώρου τους.

6 νικητές θα κερδίσουν τον καφέ 1 έτους!  

Όροι Διαγωνισμού

• Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν ενήλικες επισκέπτες του φεστιβάλ Αthens Coffee Festival. Στο πλαίσιο αυτό, η FORUM μπορεί να ζητήσει την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης που πιστοποιεί την ηλικία του επισκέπτη.

 

• Ο Διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του φεστιβάλ ATHENS COFFEE FESTIVAL από τις 28 ως τις 30 Σεπτεμβρίου 2024. Στο τέλος κάθε ημέρας, θα πραγματοποιείται κλήρωση και θα ανακοινώνονται οι 2 νικητές της ημέρας στο site του φεστιβάλ.

• Οι νικητές του διαγωνισμού θα ενημερώνονται μέσω email για το βραβείο τους και τον τρόπο παραλαβής του.

 

• Συμμετέχοντας στο διαγωνισμό, ο επισκέπτης αποδέχεται τη χρήση των στοιχείων του από την FORUM AE, που διοργανώνει το ATHENS COFFEE FESTIVAL , σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, που έχει δημοσιευτεί εδώ.