Η BAZZARA επεκτείνει την γκάμα των πολυτελών μειγμάτων της με 3 νέα προϊόντα

Η BAZZARA επεκτείνει την γκάμα των πολυτελών μειγμάτων της με 3 νέα προϊόντα

Τρία νέα μείγματα υψηλής ποιότητας

 

Η Bazzara, η γνωστή βιοτεχνική εταιρεία καβουρδίσματος καφέ με έδρα την Τεργέστη, επεκτείνει τη γκάμα των μειγμάτων της με τέσσερα νέα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας. Αυτά τα νέα μείγματα έχουν σχεδιαστεί σχολαστικά για να ικανοποιήσουν τον εκλεπτυσμένο και απαιτητικό ουρανίσκο του λεγόμενου «εξερευνητή του καφέ»: ενός όλο και πιο προσεκτικού και συνειδητοποιημένου καταναλωτή, που επιθυμεί μοναδικές και εκπληκτικές εμπειρίες αισθήσεων και είναι ικανός να ξεκινήσει πραγματικά ταξίδια γεύσης.

 

Η διαδικασία δημιουργίας των νέων μειγμάτων διήρκεσε σχεδόν δύο χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων ο διευθυντής του Sensory Project και διευθυντής της Ακαδημίας Marco Bazzara ανάλυσε αμέτρητες ποικιλίες καφέ πριν επιλέξει 26 γκουρμέ ποικιλίες Arabica από όλο τον κόσμο και να τις ενώσει στη σειρά Panarabica, που αποτελείται από τρία μείγματα με προφίλ καβουρδίσματος που έχει επιλεγεί με προσοχή για την παρασκευή espresso και μια συνταγή που εγγυάται ένα τέλεια ισορροπημένο γευστικό αποτέλεσμα. Αυτα τα τρία μείγματα καφέ αποτελούν κυριολεκτικά την «Πεμπτουσία των ηπείρων του καφέ», καθώς αποτελούνται από τις πιο πολύτιμες και εκλεπτυσμένες ποικιλίες καφέ και αντιπροσωπεύουν την πεμπτουσία του καφέ τριών μεγάλων ηπείρων: Αφρικής, Ασίας και Αμερικής. Επιπλέον, η Bazzara έχει διευρύνει τη δημοφιλή σειρά Bioarabica με την εισαγωγή του νέου χαρμανιού Bioarabica ένα μείγμα που αγκαλιάζει και συνδυάζει τις οκτώ μοναδικές ποικιλίες καφέ Bioarabica στο αρμονικό αποτέλεσμα ενός αυθεντικού, 100% οργανικού χαρμανιού καφέ Arabica. Στα νεά μείγματα συγκαταλέγεται και ένας καφές από την Ονδούρα με πιστοποίηση Rainforest, που αποτελεί μία από τις οκτώ οργανικές ποικιλίες μοναδικής προέλευσης της σειράς.

 

Δέσμευση της Bazzara είναι η διάθεση στους καταναλωτές οργανικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, που φέρουν πιστοποίηση δίκαιου εμπορίου. Για το λόγο αυτό, τα προϊόντα καφέ με το σήμα Bioarabica της Bazzara αντιπροσωπεύουν τη βιώσιμη γεωργία που βασίζεται στη συνεργασία με τους γεωργούς, μέσω έργων αναδάσωσης και στην προστασία της βιοποικιλότητας. Αυτές οι προσπάθειες αποτελούν μέρος της δέσμευσης της Bazzara ως Benefit Company, δηλαδή ως μιας εταιρείας που συνδυάζει στόχους κερδοφορίας με στόχους που έχουν κοινωνικό και περιβαλλοντικό αντίκτυπο. Η μεταμόρφωση που ξεκίνησε η εταιρεία είναι εμπνευσμένη από την Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ και αποσκοπεί στην επίτευξη πλήρους βιωσιμότητας, όχι μόνο αναφορικά με τα προϊόντα που γίνονται πιο βιώσιμα χάρη στη συσκευασία χαρτιού FSC και τη δημιουργία της οργανικής σειράς καφέ με εμπορική πιστοποίηση, αλλά και σε σχέση με την εταιρεία στο σύνολό της, καθώς και το κοινωνικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο στο οποίο δραστηριοποιείται. Από αυτή την οπτική γωνία, η Bazzara εφαρμόζει πολιτικές εξοικονόμησης ενέργειας καθώς και πολιτικές με στόχο τη μείωση της χρήσης πλαστικών, αλλά και τη μείωση των εκπομπών στην ατμόσφαιρα, καθώς και έργα αναδάσωσης, όπως η συνεργασία με την Treedom που έχει δημιουργήσει ένα εκτεταμένο δάσος Bazzara το οποίο αποτελείται από δέντρα καφέ που φυτεύονται στην Κένυα, τη Γουατεμάλα και το Νεπάλ.

 

Επιστρέφοντας στη βασική καινοτομία, η σειρά Panarabica αποτελείται από τρία πολύτιμα μείγματα:

 

Panamericana, Panafricana και Panasiatica τα οποία μαζί με το best seller Dodicigrancru, συνθέτουν τη γκάμα Luxury Blend της Bazzara. Κάθε ένα από αυτά τα νέα μείγματα περιέχει την αυθεντικότητα και την ουσία μιας ηπείρου, προσφέροντας μοναδικές και εκλεπτυσμένες γευστικές εμπειρίες.

 

Ακολουθεί μια αναλυτική περιγραφή των τριών νέων προϊόντων:

 

PANAMERICANA – Από τη Βόρεια έως τη Νότια Αμερική, ακολουθήστε ένα ταξίδι έντεκα ποικιλιών καφέ Arabica και ανακαλύψτε νέα αρώματα και γεύσεις με φρουτώδεις, μελιτώδεις και κρεμώδεις αρωματικές νότες, που αποκαλύπτουν την πιο αυθεντική έκφραση αυτής της ηπείρου (www.bazzara.it/en/coffee/luxury-blends/panamericana).

 

 

PANAFRICANA – Αυτό το μείγμα 100% ποικιλίας Arabica σας επιτρέπει να εξερευνήσετε και να ανακαλύψετε ξανά τα αρώματα και τις αποχρώσεις της αφρικανικής ηπείρου, με νότες λικέρ, εσπεριδοειδών και λουλουδιών, που δίνει στον καφέ με ανυπότακτο και ανεπανάληπτο χαρακτήρα (www.bazzara.it/en/coffee/luxury-blends/panafricana).

 

 

PANASIATICA – Ταξιδέψτε στην Ασία μέσω αυτού του μείγματος 100% ποικιλίας Arabica με πικάντικες, καραμελωμένες και σοκολατένιες νότες που συνδυάζει τέλεια τον πλούτο και τα αρώματα της ανατολικής παράδοσης με μια ισορροπημένη και περιεκτική γεύση (www.bazzara.it/en/coffee/luxury-blends/panasiatica).

 

Και τα τρία μείγματα είναι πολύπλοκα, συνδυάζουν μοναδικές ποικιλίες καφέ που είναι ιδιόμορφες και γευστικές στη σειρά Panarabica, δίνουν ζωή σε ένα τέλεια ισορροπημένο αρωματικό φάσμα, ιδιαίτερα κατάλληλο για να ικανοποιήσει τη γεύση του ειδικού καφέ που είναι ικανός να εκτιμήσει την σπανιότητα. Τα μείγματα Panarabica αντιπροσωπεύουν ένα νέο σημαντικό ορόσημο για την Bazzara, μια οικογενειακή εταιρεία καβουρδίσματος καφέ που τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί ως σημείο αναφοράς στην τέχνη του βιοτεχνικού καβουρδίσματος καφέ και έχει αναγνωριστεί ως μία από τις 100 καλύτερες εταιρείες στον κλάδο της ιταλικής διατροφής από το περιοδικό Forbes Italia.