Aυτά είναι τα αγαπημένα και πολυαναμενόμενα sneakers από καφέ!

Aυτά είναι τα αγαπημένα και πολυαναμενόμενα sneakers από καφέ!

Πολλοί είναι οι κατασκευαστές που έχουν εμνευστεί από το καφέ για να δημιουργήσουν πρωτότυπες σειρές παπουτσιών.

 

Έχουμε δει υποδήματα με θέμα τον καφέ για τον χρωματισμό των οποίων χρησιμοποιούνται οι αποχρώσεις του αγαπημένου ροφήματος, καθώς και παπούτσια με διασκεδαστικές πινελιές καφεΐνης. Το Nike Coffee Pack αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα αυτών των στιλιστικών πρωτοβουλιών. Έπειτα, υπάρχουν τα παπούτσια από καφέ, όπως το Rens Nomad.

 

Αυτή τη φορά ο κατασκευαστής XpreSole επιστρέφει με μερικά νέα μοντέλα, ένα εκ των οποίων διαθέτει coffee cherry-patterned σχεδιασμό. Τα αθλητικά παπούτσια streetwear έχουν κλασική εμφάνιση τύπου Vans, τα Connie και τα Cody μοιάζουν με το Authentic και το Slip On, αντίστοιχα.

Αλλά το πραγματικό ξεχώρισμα μεταξύ των 16 νέων επιλογών που προσφέρει η εταιρεία (συμπεριλαμβανομένων μερικών νέων χρωματισμών για τις μπότες Panto) είναι το sneaker Connie White Flowers. Τα sneakers χαρακτηρίζονται από συνδυασμό λευκού και κίτρινου -coffee-cherry patterned στο επάνω μέρος.

 

Όπως δε, συμβαίνει με όλα τα παπούτσια XpresSole, τα πιο πρόσφατα σχέδια είναι vegan και είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο κατακάθι καφέ, καθιστώντας τα ελαφριά, αδιάβροχα, χωρίς λεκέδες και χωρίς μυρωδιές.

 

Μπορείτε να ανατρέξετε στην παρακάτω ιστοσελίδα για περισσότερες πληροφορίες

kickstarter.com