Pool Life (III)

Pool Life (III)

Βουτιές και καφεδάκι σε υπέροχες πισίνες της πόλης

Four Seasons Astir Palace Hotel

 

Το 5 αστέρων Four Seasons Astir Palace βρίσκεται στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Διαθέτει 8 εστιατόρια και bar, κέντρο spa με 10 αίθουσες περιποίησης, γυμναστήριο και ιδιωτική παραλία. Περιτριγυρισμένο από πεύκα, το ξενοδοχείο αποτελείται από δύο διαφορετικά κτήρια και περιλαμβάνει όλες τις ανέσεις. Μπορείτε να ξεκινήσετε τη μέρα σας με αμερικανικό πρωινό σε μπουφέ, που σερβίρεται στην τραπεζαρία. Για μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο, έχετε επιλογές ανάμεσα σε ελληνικά θαλασσινά, ιταλική κουζίνα ή πιάτα σχάρας Λατινικής Αμερικής, συνοδευόμενα από εκλεκτό κρασί, όλα από τα εστιατόρια στον χώρο του καταλύματος. Το κέντρο spa που λειτουργεί στον χώρο του καταλύματος διαθέτει εσωτερική πισίνα, χαμάμ, πισίνα αναζωογόνησης, κρύα ντους, διάφορα μασάζ και άλλες περιποιήσεις.

 

INFO
Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη, τηλ. 210 89 01 000

 

The Margi

 

Πρόσφατα ανακαινισμένος, ο χώρος της πισίνας προσφέρει το ιδανικό μέρος για κολύμπι και ηλιοθεραπεία. Αναπαυτικές ξαπλώστρες και λινές κουρτίνες συνθέτουν μια ασύγκριτη εμπειρία υψηλού επιπέδου δίπλα στην πισίνα, που είναι περιτριγυρισμένη από μεσογειακές βουκαμβίλιες. Εκεί μπορείτε να απολαύσετε μοναδικά σνακ, δροσερά κοκτέιλ και χυμούς φρέσκων φρούτων. Τα ζεστά βράδια του καλοκαιριού, ο χώρος της πισίνας μεταμορφώνεται σε ένα παραμυθένιο σκηνικό, με κεριά και ρομαντική διάθεση, αναδεικνύοντας, με τους upbeat ήχους και τα περίτεχνα κοκτέιλ του, ένα από τα πιο δημοφιλή καλοκαιρινά bar της περιοχής. Υποκύψτε στην απόλυτη εμπειρία που προσφέρουν οι τέσσερις ιδιωτικές καμπάνες, με πρόσβαση στην πισίνα. Καθεμία από αυτές περιλαμβάνει: ξαπλώστρες, εμφιαλωμένο νερό, φρέσκα φρούτα καθώς και spray για το πρόσωπο, σε έναν χώρο όπου μπορεί κανείς να απομονωθεί με κουρτίνες.

 

INFO
Λητούς 11, Βουλιαγμένη, τηλ. 210 89 29 000

 

Somewhere Vouliagmeni

 

Το Somewhere Vouliagmeni βρίσκεται στο πολυτελές, παραθαλάσσιο προάστιο της Βουλιαγμένης και προσφέρει μια εξωτερική πισίνα με υπέροχη θέα στη θάλασσα. Αυτό το boutique ξενοδοχείο διαθέτει επίσης γυμναστήριο, επιχειρηματικό κέντρο και συνεδριακές εγκαταστάσεις. Εξασφαλίστε μια θέση δίπλα στην πισίνα, στις άνετες ξύλινες ξαπλώστρες, συνοδεία γαστριμαργικών απολαύσεων ή ενός κοκτέιλ, ή κάντε μια βουτιά, για να ανακουφιστείτε από τη ζέστη της ημέρας.

 

INFO
Αγίου Παντελεήμονος, Βουλιαγμένη, τηλ. 210 96 70 000

 

Από το Coffee&Brunch Magazine