Γνωριμία με τη… διαστημική DUOBO!

Γνωριμία με τη… διαστημική DUOBO!

Eτοιμαστείτε να ξεκινήσετε μια γευστική περιπέτεια!
Oι λάτρεις του καφέ ίσως να την έχουν ξαναδεί… Η DUOBO, είναι μια καφετιέρα που σας επιτρέπει να δημιουργείτε τα δικά σας εξατομικευμένα ροφήματα με ένα απλό πάτημα από την έξυπνη εφαρμογή σας. Με την καινοτόμο τεχνολογία 2-shot layer blending της DUOBO, που υποστηρίζεται από τα εργαστήρια LG, οι δυνατότητες είναι απεριόριστες: Είτε λαχταράτε μια τολμηρή και πικάντικη γεύση είτε μια απαλή και γλυκιά απόλαυση, η DUOBO μπορεί να σας καλύψει πλήρως. Προσαρμόστε τη θερμοκρασία και τον όγκο εκχύλισης για κάθε κάψουλα και παρακολουθήστε τη μαγεία – στρώμα προς στρώμα, ο καφές των ονείρων σας είναι έτοιμος!
Οι μέρες της αναζήτησης αυτού του άπιαστου «τέλειου καφέ» που να ταιριάζει στα γούστα όλων έχουν περάσει. Με τη – μοναδικού σχεδιασμού και απαράμιλλου στιλ – καφετιέρα DUOBO, κάθε γουλιά είναι ένα βήμα πιο κοντά στη νιρβάνα του καφέ σας. Απελευθερώστε τον εσωτερικό σας barista και αφεθείτε στη χαρά της δημιουργίας μοναδικών μιγμάτων ειδικά προσαρμοσμένων για εσάς.

 

Και η μεγαλύτερη έκπληξη;

 

Η DUOBO είναι η πρώτη μηχανή καφέ κάψουλας στον κόσμο που εξάγει δύο κάψουλες ταυτόχρονα! Δεν απαιτούνται περίπλοκες προετοιμασίες ή επεμβάσεις. O έξυπνος έλεγχος μέσω εφαρμογής σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε εύκολα κάθε λεπτομέρεια σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Προσαρμόστε το δίσκο κάψουλας, ρυθμίστε το ύψος για να ταιριάζει τέλεια στο φλιτζάνι σας και δημιουργήστε τον καφέ των ονείρων σας με λίγα μόνο χτυπήματα.

 

 

Μπορείτε να βρείτε τις λεπτομέρειες του προϊόντος και τον τρόπο λειτουργίας του στη σελίδα του kickstarter.