Βουτιές και καφεδάκι σε υπέροχες πισίνες της πόλης (ΙΙ)

Βουτιές και καφεδάκι σε υπέροχες πισίνες της πόλης (ΙΙ)

Τις καυτές ημέρες του καλοκαιριού, βρίσκουμε οάσεις δροσιάς σε πισίνες με κοσμοπολίτικο αέρα, εκλεκτά χαρμάνια καφέ και ενδιαφέρουσες προτάσεις για κοκτέιλ και φαγητό!

 

Radisson Blu Park Hotel

 

Ο δελεαστικός χώρος της πισίνας, στον τελευταίο όροφο του Radisson Blu Park Hotel, αποτελεί ένα ιδιαίτερο σημείο συνάντησης για τους επισκέπτες, όπου μπορούν να απολαύσουν το κολύμπι τους έχοντας μια συναρπαστική θέα 360 μοιρών στην πόλη. Σε μια κομψή ατμόσφαιρα, ο χώρος της πισίνας γίνεται ένα φιλόξενο στέκι στο κέντρο της Αθήνας, για να έχετε, πέρα από το κολύμπι, και πλήθος γευστικών επιλογών από το εστιατόριο-bar της πισίνας, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ξεκινήστε τη μέρα σας με έναν αρωματικό καφέ, που συμπληρώνεται τέλεια από τις νόστιμες προτάσεις του μπουφέ πρωινού, ενώ θαυμάζετε την πανοραμική θέα. Απολαύστε μια δροσιστική βουτιά στα κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά της πισίνας και, μετά, σε μια ξαπλώστρα, χαρείτε τον ήλιο με ένα καλοκαιρινό κοκτέιλ στο χέρι.

 

INFO
Λεωφόρος Αλεξάνδρας 10, τηλ. 210 88 94 500

 

Mavili Beach

 

Στην καρδιά της Αθήνας, η πισίνα Mavili, όπου η αστική αρχιτεκτονική αγκαλιάζει αυτό το όμορφο κυκλαδίτικο καταφύγιο, υπόσχεται να προσφέρει στους επισκέπτες της μια πρωτότυπη εμπειρία. Η μοναδική ατμόσφαιρα, με τις βουκαμβίλιες, τους ασβεστωμένους πέτρινους τοίχους και το πλακόστρωτο δάπεδο, αλλά και ο χώρος της πισίνας, που καλύπτεται από άμμο, δημιουργούν μια εικόνα που θυμίζει νησί, χωρίς να έχετε εγκαταλείψει ποτέ την πολυσύχναστη πόλη. Απολαύστε το μεσημεριανό σας γεύμα ή ένα απεριτίφ, το ηλιοβασίλεμα, θαυμάζοντας τη θέα. Ξεφύγετε από τον θόρυβο της πόλης και περάστε μια αξέχαστη μέρα… στην παραλία!

 

INFO
Τιμολέοντος Βάσσου 8, Αθήνα, τηλ. 216 20 07 699

 

Divani Apollon Palace

 

Οι δύο εξωτερικές πισίνες του Divani Apollon Palace & Thalasso συνθέτουν μια όαση ανανέωσης μέσα στην πολύβουη πόλη. Μπορείτε να απολαύσετε την πισίνα, με θαλασσινό νερό, και να αναζωογονηθείτε στα ειδικά σχεδιασμένα jacuzzi. Σε μια πολυτελή ξαπλώστρα, δοκιμάστε ένα signature κοκτέιλ, έναν δροσιστικό χυμό ή ένα πιάτο του μενού, που καλύπτει κάθε γευστική απαίτηση. Για όσους, μάλιστα, δεν χορταίνουν να απολαμβάνουν προνόμια, τα Pool Pass είναι γεγονός! Προσφέρουν απεριόριστη πρόσβαση στις εγκαταστάσεις της πισίνας, 2 ξαπλώστρες + ομπρέλα + μεταλλικό νερό, έκπτωση 10% στις θεραπείες spa και δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα μαθήματα γυμναστηρίου.

 

INFO
Αγίου Νικολάου 10, Βουλιαγμένη, τηλ. 210 89 11 100

 

Από το Coffee&Brunch Magazine