Η Ελλάδα αγαπάει τον καφέ!

Η Ελλάδα αγαπάει τον καφέ!

Έχει υπέροχους επαγγελματίες στον χώρο αυτό, και η παρουσίαση και το άκουσμα της φωνής τους, κυριολεκτικά και μεταφορικά είναι σημαντικά.

 

Τουλάχιστον έτσι ένιωσα εγώ εδώ και χρόνια ως μέλος της εταιρείας ARTEMIS. Συνήθως βλέπουμε το περιτύλιγμα και όχι τα πιο βαθιά στοιχεία που οδήγησαν τους ανθρώπους της βιομηχανία του καφέ να δημιουργήσουν και να κάνουν την διαφορα, πέρα από μια επαγγελματική δραστηριότητα και αποκατάσταση.

 

Γιατί οι άνθρωποι πίσω από τα διάφορα γνωστά και άγνωστα ίσως brands, είναι αυτοί που εμπνέουν, οδηγούν και παροτρύνουν τους νεώτερους. Όπως επίσης τους προειδοποιούν, τους προστατεύουν και τους συμβουλεύουν για τις τυχόν δυσκολίες και προκλήσεις.

 

Μια τέτοια κίνηση πήραμε την πρωτοβουλία να ξεκινήσουμε και να παρουσιάσουμε στο κοινό. Με σκοπό να ακουστούν όσοι περισσότεροι γίνεται και είναι εφικτό.

 

Και αυτό έγινε με την δημιουργία του Coffee Stain podcast.

 

Έτσι θα ακούσετε πολλές , διαφορετικές φωνές ανθρώπων από την βιομηχανία του καφέ και όχι μόνο. Γιατί όπως έχω ξανά αναφέρει, αυτός ο κλάδος επηρεάζει αισθητά όλη την Ελληνική κοινωνία.

 

Να μοιράζονται ιστορίες και εμπειρίες που σκοπός τους είναι να συνδεθείτε περισσότερο με αυτούς που βρίσκονται στον κλάδο αυτό.

 

Ευχόμαστε η προσπάθεια αυτή να αγκαλιαστεί και να φανεί ωφέλιμη για όποιον αφιερώσει λίγο χρόνο για να ακούσει διαφορετικές απόψεις, με τις οποίες ίσως και να μην συμφωνεί, από πρωταγωνιστές που ίσως δεν γνωρίζει, και να εισπράξει έμπνευση που θα τον βοηθήσει στην πορεία του!

 

Σας προσκαλούμε λοιπόν στο Coffee Stain podcast, είτε ως ακροατές είτε ως φιλοξενούμενους, για να ακούσουμε και τις δικές ιστορίες και εμπειρίες, έτσι ώστε να αποτελέσετε και εσείς έμπνευση.

 

Μπορείτε να μας ακούσετε στο youtube, και σχεδόν σε όλες τις περισσότερες πλατφόρμες podcast, όπως πχ. spotify και apple podcasts.