Βουτιές και καφεδάκι σε υπέροχες πισίνες της πόλης

Βουτιές και καφεδάκι σε υπέροχες πισίνες της πόλης

Τις καυτές ημέρες του καλοκαιριού, βρίσκουμε οάσεις δροσιάς σε πισίνες με κοσμοπολίτικο αέρα, εκλεκτά χαρμάνια καφέ και ενδιαφέρουσες προτάσεις για κοκτέιλ και φαγητό!

 

Semiramis

 

Το Semiramis ήταν το πρώτο ξενοδοχείο του ομίλου YES! στην Αθήνα, ξεχωρίζοντας για το τολμηρό design, την ανώτερη πολυτέλεια και εξυπηρέτηση. Μεταξύ άλλων, προσφέρει ένα καταφύγιο χαλάρωσης και απαράμιλλης ευεξίας, στο καταπράσινο περιβάλλον της Κηφισιάς. Οι επισκέπτες καλούνται να αναζωογονήσουν το πνεύμα τους στα υπέροχα νερά της πολυσύχναστης πισίνας, σχεδιασμένης σε μία από τις χαρακτηριστικές καμπύλες του βιομηχανικού σχεδιαστή Karim Rashid.

 

INFO
Χαριλάου Τρικούπη 48, Κηφισιά, τηλ. 210 62 84 400

 

St. George Lycabettus

 

Ανοιχτή καθημερινά, η υπαίθρια πισίνα στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου είναι ακαταμάχητη για μια δροσερή βουτιά. Το αναπαυτικό σαλόνι δίπλα στην πισίνα, κάτω από τον γαλάζιο ουρανό, είναι μια μικρή όαση που σας περιμένει. Στη συνέχεια, δροσιστείτε με ένα ποτό από το bar της πισίνας και υποδεχθείτε τη λαμπερή πόλη της Αθήνας… στο πιάτο. Κλείστε τη συνδρομή σας στο Vertigo Pool Club, για να απολαύσετε δωρεάν είσοδο στον ανακαινισμένο χώρο και το bar της πισίνας, για ένα κοκτέιλ ή σνακ, με εκπτώσεις στο spa και ειδικές τιμές δωματίων.

 

INFO
Κλεομένους 2, Κολωνάκι, τηλ. 210 74 16 000

 

Από το περιοδικό Coffee&Brunch Magazine