Pancakes μήλου χωρίς ζάχαρη

Pancakes μήλου χωρίς ζάχαρη

Με τη βοήθεια της Emily Vagia, μπαίνουμε στην κουζίνα και φτιάχνουμε τα πιο εύκολα και νόστιμα πιάτα για brunch, που θα απογειώσουν τον ουρανίσκο μας και δεν θα μας φορτώσουν με έξτρα θερμίδες το καλοκαίρι.

 

Για το ιδανικό σκηνικό, δεν παραλείπουμε να διακοσμήσουμε το τραπέζι μας και να χαρούμε τις δημιουργίες μας στο μπαλκόνι ή τον κήπο συντροφιά με έναν παγωμένο καφέ.

 

*Περισσότερες συνταγές στο mrssoupe.com

 

Υλικά

 

Για το μείγμα pancakes

40 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
40 γρ. πρωτεΐνη βανίλιας
2 κ.γ. baking powder
1 αβγό
Λίγο γάλα (μέχρι να γίνει σαν χυλός το μείγμα)
2 μήλα κομμένα σε φέτες
1 κ.σ. φυστικοβούτυρο ή άλλο καρποβούτυρο

 

Εκτέλεση

 

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το μείγμα pancakes. Κόβουμε τα μήλα σε φέτες. Αλείφουμε κάθε φέτα με φυστικοβούτυρο και βουτάμε κάθε φέτα στο μείγμα για pancakes. Ψήνουμε στο αντικολλητικό τηγάνι. Αφήνουμε για 2 λεπτά και γυρίζουμε από την άλλη μεριά προσεκτικά. Κάνουμε το ίδιο με όλα τα pancakes. Ρίχνουμε από πάνω, αν θέλουμε, υποκατάστατο άχνης ή απολαμβάνουμε τα pancakes με μέλι και καρύδια.

 

Aπό το coffee&Brunch Magazine