Team Power: Οι άνθρωποι της Barista Pro αποκαλύπτονται

Team Power: Οι άνθρωποι της Barista Pro αποκαλύπτονται

«Από τη διαφορετικότητα των γευστικών επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού»… Από εκεί ξεκίνησαν όλα, λέει η ομάδα της Barista Pro, της εταιρείας που προμηθεύει επιχειρήσεις καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα, τα οποία ξεχωρίζουν για την ποικιλία και την εγγυημένη ποιότητά τους. Από καλοκαιρινά και χειμερινά ροφήματα για απαιτητικούς καταναλωτές, οικολογικά επαγγελματικά καθαριστικά για επαγγελματίες, προωθητικό υλικό και υποστήριξη μάρκετινγκ για τα προϊόντα Barista Pro και Gia…giamas, η γκάμα είναι μεγάλη και το όραμα μόνο ένα: να ικανοποιήσουν τις γευστικές επιθυμίες των καταναλωτών και να οδηγήσουν τους συνεργάτες στην αύξηση της κερδοφορίας.

 

Oμάδα Marketing

 

Πάνος Γκιουλής
Λαμβάνοντας ως κύριο γνώμονα τα κενά και τις ανάγκες που υπάρχουν στην αγορά, εξελίσσουμε τις προωθητικές μας ενέργειες και την επικοινωνία μας καθημερινά, με κύριο στόχο την κάλυψή τους.

 

Δημήτρης Καριωτάκης
Με συνεχή επένδυση σε ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες, δημιουργούμε μια εμπειρία που ξεχωρίζει και προσελκύει τον σύγχρονο καταναλωτή.

 

Customer Service

 

Άννα Μοστράτου
Η Barista Pro διαθέτει προϊόντα προστιθέμενης αξίας, που, μέσω της μεγάλης μεριδοποίησής τους, προσφέρουν κέρδος για τους συνεργάτες μας.

 

Sales Consultants

 

Αντωνία Παπαγεωργίου
Στην Barista Pro συμπορευόμαστε με τον πελάτη μας. Προσφέρουμε μια εξατομικευμένη υποστήριξη, ακούγοντας την ανάγκη του, και παρέχουμε λύσεις και συμβουλευτικές υπηρεσίες, δεν μιλάμε απλά για μια τοποθέτηση προϊόντος, αλλά για μια σχέση εμπιστοσύνης, που αποφέρει κερδοφορία, διαφοροποίηση, καινοτομία.

 

Αλεξάνδρα Κυρίτση
Από μια γρανίτα 9 ελληνικών φρούτων μέχρι ένα pancake red velvet, από ένα πράσινο τσάι αρωματισμένο με κόκκινα φρούτα χωρίς ζάχαρη, από ένα cheesecake με blueberry μέχρι ένα tailor-made κοκτέιλ. Βρίσκουμε λύσεις για να εμπλουτίσετε το μενού σας και να ξεχωρίσετε.

 

Μαρία Νούλα
Barista Pro… Δεν είναι απλά μια εταιρεία. Είναι οικογένεια. Με αξίες, όραμα και φιλοσοφία, τα οποία αντικατοπτρίζονται μέσω των προϊόντων της.

 

Άντα Μορφιαδάκη
Η Barista Pro έχει σαν γνώμονα και σκοπό την εξέλιξη της καφεστίασης. Ακολουθεί και δημιουργεί τις νέες τάσεις μέσα από προϊόντα που προάγουν τη διαφοροποίηση, με σεβασμό για τον καταναλωτή και μεγάλη κερδοφορία για τις επιχειρήσεις και τους συνεργάτες της.

 

Γιάννης Περπερίδης
Όλα μας τα προϊόντα έχουν τη φιλοσοφία του healthy living. Προάγουμε έναν υγιεινό τρόπο ζωής μέσω των προϊόντων που διαθέτουμε, χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στη γεύση.

 

Ελένη Μύθη
Η επιτυχία της Barista Pro είναι αποτέλεσμα των καινοτόμων και πολυχρηστικών προϊόντων της, τα οποία έχουν ως στόχο να προσφέρουν νέες ιδέες και λύσεις στους πελάτες της.

 

Αλεξάνδρα Ατσάλη
Παλαιότερα, ως barista σε κατάστημα εστίασης, η εταιρεία πάντα έβρισκε λύσεις σε όλες τις beverage κατηγορίες για εμένα. Τώρα, από την αντίπερα όχθη, έχω τη χαρά να δίνω εγώ αυτές τις λύσεις σε κάθε εργαζόμενο και επιχειρηματία.

 

Νίκος Καβράκης
Γνωρίζουμε τις ανάγκες της αγοράς, ακούμε τα προβλήματα των συνεργατών και των καταστημάτων εστίασης και δημιουργούμε λύσεις για το συμφέρον όλων.

 

Έμη Καρτιτζίγιαννη
Η αγάπη μας για τα ελληνικά, αγνά και παραδοσιακά υλικά φαίνεται στα προϊόντα μας και δημιουργεί εμπιστοσύνη στους πελάτες μας.

 

Έλενα Ντερβίση
Μέσω της άμεσης επαφής μας με τον πελάτη καταλαβαίνουμε καλύτερα τις ανάγκες του και προσαρμοζόμαστε καταλλήλως ώστε να δώσουμε τη λύση.

 

 

Από το περιοδικό Coffee&Brunch Magazine