Kυκλοφόρησε το Nescafé Espresso Concentrate, με στόχο την παγκόσμια αγορά

Kυκλοφόρησε το Nescafé Espresso Concentrate, με στόχο την παγκόσμια αγορά

Η Nescafé κυκλοφόρησε το Nescafé Espresso Concentrate, σχεδιασμένο να αποτυπώνει την εμπειρία του κρύου καφέ εκτός σπιτιού. Το premium συμπύκνωμα καφέ μεταφέρει τους personalised παγωμένους καφέδες σε στυλ barista στα σπίτια των καταναλωτών.

 

Οι καταναλωτές μπορούν απλά να προσθέσουν ένα μικρό σφηνάκι συμπυκνώματος Espresso στο γάλα, να έχουν ένα κρεμώδες παγωμένο Latte, στο νερό για ένα Americano ή ακόμα και να το ανακατέψουν με μια λεμονάδα ή χυμό. Το Nescafé Espresso Concentrate είναι ένα μείγμα από επιλεγμένες ποικιλίες καφέ που καβουρδίζονται και παρασκευάζονται για να προσφέρουν μια πλούσια και τολμηρή γεύση. «Οι νεαροί καταναλωτές καφέ αρχίζουν να πίνουν τον καφέ τους κρύο. Με το Nescafé Espresso Concentrate θέλουμε να καταγράψουμε την αυξανόμενη τάση του κρύου καφέ εκτός σπιτιού και να τον φέρουμε στο σπίτι, με έναν κρύο καφέ υψηλής ποιότητας, με έναν βολικό, απλό και προσαρμόσιμο τρόπο», λέει ο Philipp Navratil, Επικεφαλής της Nestlé’s Coffee.

 

Οι νεότερες γενιές, ειδικότερα, έχουν αγκαλιάσει την τάση να πίνουν τον καφέ τους κρύο και η άνοδος των specialty καφέ και specialty coffee shops που προσφέρουν μεγάλη ποικιλία επιλογών κρύου καφέ συνέβαλε στο να γίνει προσιτός και ελκυστικός στους καταναλωτές.

 

Το Nescafé Espresso Concentrate διατίθεται αυτήν τη στιγμή σε δύο γεύσεις, Sweet Vanilla, για μια νότα γεύσης στον καφέ και Espresso Black, για τολμηρό και έντονο καφέ. Το Nescafé Espresso Concentrate κυκλοφορεί από τον Μάιο σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής στην Αυστραλία, σε μορφή μπουκαλιού και σε πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου στην Κίνα ως ενιαίο δοχείο σερβιρίσματος για να περιχύνεται με γάλα, νερό ή χυμό. Πρόκειται δε να επεκταθεί στις αγορές παγκοσμίως τα επόμενα χρόνια.