Η Costa Coffee στους Ολυμπιακούς του Παρισιού

Η Costa Coffee στους Ολυμπιακούς του Παρισιού

Ηχηρό “παρών” θα δώσει η βρετανική Costa Coffee στους Ολυμπιακούς στο Παρίσι, με επώνυμα pop-up καταστήματα σε όλη τη Γαλλία.

 

Η Costa Coffee θα αποτελέσει Επίσημος Παγκόσμιος Συνεργάτης Καφέ για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024. Η αλυσίδα καφέ που ανήκει στην Coca-Cola θα ανοίξει προσωρινά «pods» σε ορισμένους από τους βασικούς χώρους της διοργάνωσης, όπως το Athletes’ Village, η Place de la Concorde, ο Πύργος του Άιφελ, το Roland-Garros, οι Βερσαλλίες και το Le Golf National.

 

«Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι που αποτελούμε Επίσημο Παγκόσμιο Συνεργάτη Καφέ για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού αυτό το καλοκαίρι, φέρνοντας την εμπειρία Costa Coffee στους Αγώνες για αθλητές και οπαδούς που συγκεντρώνονται από όλο τον κόσμο. Οι Ολυμπιακοί και οι Παραολυμπιακοί Αγώνεςαποτελούν μια μεγάλη ευκαιρία για την σύνδεση του brand μας με τους θεατές και ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε την αγαπημένη μας γκάμα ροφημάτων σε μια τέτοια εκδήλωση υψηλού προφίλ», δήλωσε ο Sam O’Brien, Διευθύνων Σύμβουλος EMENA, Costa Coffee.

 

Η παρουσία της Costa Coffee στο Παρίσι συνδέεται με την εταιρεία παροχής λύσεων εκδηλώσεων και χώρων Freemans Event Partners, η οποία θα κατασκευάσει τα μίνι καταστήματα εκτός τοποθεσίας, προτού αναπτυχθούν στις τοποθεσίες της εκδήλωσης. Η αλυσίδα καφέ συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τη Freemans τον Μάιο του 2022 για να λανσάρει περίπτερα και κινητά καροτσάκια καφέ σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως το Βρετανικό Grand Prix της Formula 1 στο Silverstone και το Πρωτάθλημα BMW PGA.

 

Οι Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού, που θα πραγματοποιηθούν από τις 26 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου 2024, θα είναι η δεύτερη φορά που η Costa Coffee αποτελεί χορηγό στους αγώνες μετά τον ρόλο τους ως Επίσημος Παγκόσμιος Συνεργάτης Καφέ για την ίδια εκδήλωση του 2020 στο Τόκιο. Η αλυσίδα καφέ λειτουργεί περισσότερα από 3.100 καταστήματα σε όλη την Ευρώπη, αλλά επί του παρόντος δεν διαθέτει καταστήματα στη Γαλλία, έχοντας εξέλθει πλήρως από την αγορά στις αρχές του 2023.