Φτιάξε το νέο ρόφημα – trend: Pistachio cappucino!
0 comments
Μπορεί κάποιοι coffee aficionados να μην αγαπούν τα εξεζητημένα ροφήματα, και να επιμένουν… παραδοσιακά, παρ’ όλ΄αυτά, πολλά εξ αυτών είναι εντυπωσιακά και εξαιρετικά εύγευστα.
Ένα εξ αυτών το οποίο έχει καταστεί το απόλυτο τρεντ του καφέ στα social media είναι το pistachio cappucino μια “ένοχη απόλαυση” για όσους αγαπούν το φιστίκι. Η συνταγή είναι εύκολη και τα υλικά αρκετά απλοϊκά, πλην της πάστας φυστικιού που πρέπει να αναζητήσετε.
Θα χρειαστείτε (κατά προσέγγιση):
20-30 ml πάστα φυστικιού
90 ml espresso
Αφρόγαλα (κατά βούληση)
20 γρ. θρυμματισμένο φιστίκι Αιγίνης για πασπάλισμα
ζάχαρη κατά βούληση
Δείτε την εκτέλεση στο βίντεο