Tσιαπάτα με προσούτο & μοτσαρέλα

Tσιαπάτα με προσούτο & μοτσαρέλα

Φρυγανίζεται, ψήνεται, «κλείνει» νοστιμιές και σερβίρεται με απολαυστικούς τρόπους. To brunch με φρεσκοψημένο ψωμί και έξτρα υλικά απογειώνει τη μέρα σου.

 

Υλικά

 

Τσιαπάτα
2 φέτες προσούτο
Λίγες φέτες μοτσαρέλα σε νερό
Λίγες φέτες ντομάτα
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

 

Εκτέλεση

 

Ανοίγουμε το ψωμί, βάζουμε τα υλικά και απολαμβάνουμε κρύα ή ζεστή.

 

Από το Coffee&Brunch Magazine