Υγιεινή νοστιμιά με βιολογικό χοιρινό από τους “ευβιότοποι”

Υγιεινή νοστιμιά με βιολογικό χοιρινό από τους “ευβιότοποι”

Ανώτερης ποιότητας βιολογικό χοιρινό από τους ευβιότοπους

 

Oι ευβιότοποι δίνουν προτεραιότητα στην ευημερία των ζώων και πιστεύουν ότι η υγεία τους μεταφράζεται άμεσα σε ανώτερη ποιότητα κρέατος. Άλλωστε η γεύση βρίσκεται πάντα στη φύση! Για αυτό φροντίζουν ώστε στο χοιρινό όπως και σε όλα τα ζώα, να παρέχεται μια θρεπτική διατροφή που αποτελείται από 100% βιολογικές τροφές. Υιοθετώντας πρακτικές βιολογικής διατροφής, διασφαλίζουν ότι το χοιρινό κρέας είναι απαλλαγμένο από ορμόνες, συντηρητικά και αντιβιοτικά διατηρώντας έτσι την ποιότητα και την νοστιμιά του.

 

Υγιεινή νοστιμιά που ξεχωρίζει

 

Το χοιρινό κρέας τους είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένων πρωτεϊνών, βιταμινών και μετάλλων, ενώ έχει χαμηλότερα κορεσμένα λιπαρά σε σύγκριση με το βόειο κρέας. Χάρη στη βιολογική του διατροφή, διατηρεί τις φυσικές του γεύσεις και όλα τα θρεπτικά του συστατικά. Η γεύση του αποτελεί μια γαστρονομική εμπειρία που θα ευχαριστήσει τον ουρανίσκο και θα θρέψει το σώμα. Η δέσμευση της εταιρείας για τη βιολογική κτηνοτροφία, την ανθρώπινη μεταχείριση των ζώων και τη σχολαστική επίβλεψη, την κάνει να ξεχωρίζει. Από τη φάρμα, μέχρι το τραπέζι του καταναλωτή, οι ευβιότοποι εγγυώνται ένα εκλεκτό προϊόν που ενσωματώνει τα υψηλότερα πρότυπα γεύσης και διατροφής.

 

Ποικιλία κοπών και γεύσεων

 

Οι ευβιότοποι καλούν τους λάτρεις της γαστρονομίας να απολαύσουν την απαράμιλλη γεύση και τα θρεπτικά οφέλη του βιολογικού χοιρινού κρέατος σε παραδοσιακές κοπές όπως μπριζόλες, σνίτσελ, κιμά, σε μερίδες για κατσαρόλα και φούρνο ή ακόμα και ολόκληρο. Για μεγαλύτερη ευκολία, οι καταναλωτές μπορούν επιπλέον να βρουν αγαπημένες συνταγές έτοιμες για μαγείρεμα, όπως λουκάνικα, σουβλάκια, γύρο μαριναρισμένο, ανάμεικτα μπιφτέκια, παραδοσιακό κοντοσούβλι κ.α. 

 

Τα βραβευμένα προϊόντα ευβιότοποι, καθώς και τα υψηλής ποιότητας συνοδευτικά τους από Ελληνικές εταιρείες, μπορείτε να τα προμηθευτείτε στα φυσικά μας καταστήματα αλλά και να τα παραλάβετε στον χώρο σας παραγγέλνοντας online https://eshop.eviotopoi.gr/ ή τηλεφωνικά στο 210 6777130.

 

Επισκεφθείτε μας στα καταστήματα:

 

• Λεωφ. Δημοκρατίας 3, Νέο Ψυχικό 11525

• Λεωφ. Κηφισίας 359, Κηφισιά 14564 

και σε σημαντικά συνεργαζόμενα καταστήματα που θα βρείτε στο site μας.