7 Grams Haskos Ltd.: Espresso Micro Roasters και η νέα εταιρική ταυτότητα της εταιρείας

7 Grams Haskos Ltd.: Espresso Micro Roasters και η νέα εταιρική ταυτότητα της εταιρείας

Οκτώ χρόνια γεμάτα επιτυχίες, καινοτομίες, βραβεύσεις μετρά η εταιρεία Haskos Coffee & Beverages-Caffe’ Luigi ΕΠΕ, συνεχίζοντας να επεκτείνεται σταδιακά σε νέα εμπορικά δίκτυα και νέες προϊοντικές κατηγορίες.

 

Με βαρύτητα, τα τελευταία χρόνια, στον 7 Grams Espresso Micro Roasters, μονοπωλεί το ενδιαφέρον στον κόσμο των coffee lovers και των επαγγελματιών.

 

Το λανσάρισμά του έγινε στην Έκθεση HO.RE.CA. 2020 και από την πρώτη στιγμή έγινε αντιληπτό ότι μιλάμε για ένα χαρμάνι με πολυπλοκότητα και έντονο χαρακτήρα. Η αρχική γεύση είναι φρούτων και εσπεριδοειδών, συνοδευόμενη από μια γλυκιά οξύτητα, που όσο περνάει η ώρα και μεταβάλλεται η θερμοκρασία του καφέ, μεταβάλλεται και το γευστικό του προφίλ. Με κυρίαρχες τις γεύσεις σοκολάτας και ξηρών καρπών, σε όλες τις γευστικές του παραλλαγές, πραγματικά θα σας εκπλήξει!

 

Σε συσκευασία 1kg το blend και 250g o Decaf και οι μονοποικιλιακοί καφέδες 7 grams (Brazil, Guatemala, India, El Salvador, Ethiopia, Nicaragua, Colombia, Honduras), καλύπτουν κάθε επιθυμία.

 

Μία ακόμη καινοτομία έχει να κάνει με το application 7 grams για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τους μονοποικιλιακούς καφέδες (χώρα, περιοχή, φάρμα, ποικιλία, υψόμετρο, διαδικασία, διάγραμμα αράχνης και προφίλ). Όλο το έργο χαρακτηρίζεται από διαφάνεια, έχοντας το κοινό πρόσβαση στα πάντα!

 

Νέο λανσάρισμα

 

Με εφόδιο την εμπειρία τους από δύο επιτυχημένα brands καφέ espresso (Caffe’ Luigi και 7 grams Espresso Micro Roasters), τον ελληνικό καφέ Μερακλής και τον καφέ φίλτρου Kronberg, προχώρησαν στη δημιουργία ενός νέου brand, του Mano del Caffè, ενός espresso που θα διατεθεί με δύο χαρμάνια 100% Arabica, φτιαγμένου ειδικά για baristas.

 

Αλλαγή εταιρικής ταυτότητας

 

Η εταιρεία, προσαρμοσμένη και εναρμονισμένη με τις νέες τάσεις του καφέ και το «οπλοστάσιο» των brand της, παρουσίασε τη νέα εταιρική της ταυτότητα. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης HO.RE.CA. 2022, υποδέχτηκε τους λάτρεις του καλού καφέ στον νέο, υπέροχο και νεανικό χώρο του περιπτέρου της. Η συμμετοχή της Haskos Ltd. συνεχίστηκε με την ίδια εξαιρετική παρουσία στις εκθέσεις Food Expo, Coffee Festival, Artoza. 

 

Πρόκειται για έναν χώρο σύγχρονο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών και επηρεασμένο από διεθνείς εκθέσεις, με χαρακτήρα και προσωπικότητα που πραγματικά ξεχώρισε. 

 

Μοντέρνα στοιχεία, όπως το σίδερο, οι τσιμεντένιοι τοίχοι, το ξύλινο δάπεδο, τα καταπράσινα φυτά, o επιβλητικός φωτισμός και η μίνιμαλ επίπλωση, συνέθεσαν ένα industrial σκηνικό. 

 

Τίποτα όμως από όλα αυτά δεν θα είχε ζωή αν δεν υπήρχαν οι άνθρωποι της εταιρείας, που με χαμόγελο και ευγένεια υποδέχτηκαν όλους τους επισκέπτες, για να τους προσφέρουν το ρόφημα της αρεσκείας τους. Άλλωστε, ο κόσμος είναι η κινητήρια δύναμη και πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για να μπορέσει να συνεχίσει την εξαιρετική δουλειά της. 

 

Όλα τα παραπάνω συνέβαλαν στο να γίνει η εταιρεία αυτό που πολλοί είπαν: Η βασική μας στρατηγική είναι μαζί με τους συνεργάτες μας να… Σχεδιάζουμε το Μέλλον του Καφέ!

 

Λίγα λόγια για την Haskos Coffee & Beverages-Caffe’ Luigi

 

Έχοντας αποκτήσει σημαντικά εμπορικά σήματα και αποκλειστικές συνεργασίες με πολύ γνωστές εταιρείες του εξωτερικού, η εταιρεία στηρίζεται σε τρεις πυλώνες: Την εμπορία του καφέ espresso Caffe’ Luigi dal 1901 και των προϊόντων με το σήμα Luigi, την παραγωγή και εμπορία των δικών τους προϊόντων (Ελληνικός Καφές Μερακλής, Καφές Φίλτρου Kronberg, στιγμιαίος καφές HAS CAFÉ, και του premium espresso brand 7 Grams Espresso Micro Roasters) και την οικογένεια των προϊόντων OSCAR’S Family Tradition (σοκολάτες ρόφημα Instant Cioccolata και ChocoBoom, καφές και σοκολάτα Freezino και Biscottino, σιρόπια με γεύσεις Oscar’s Syrups, και γρανίτες Granissimo).

 

Υψηλή προτεραιότητα αποτελεί για την εταιρεία η συνεχής υποστήριξη του πελάτη και μετά την πώληση (after sales service) και για τον λόγο αυτό έχει συσταθεί τμήμα το οποίο έχει ως κύριο στόχο του τη διαρκή επικοινωνία με τους πελάτες, την ενημέρωσή τους για νέα προϊόντα ή νέες προσφορές μέσω των εκπαιδευμένων συνεργατών της (πωλητές και διανομείς), καθώς και τμήμα τεχνικού ελέγχου. 

 

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη από την TÜV Austria Hellas με ISO 9001 για την ποιότητα των υπηρεσιών της και τον υψηλό δείκτη ικανοποίησης των πελατών της, με ISO 14001 για την αξία που δίνει στο περιβάλλον και με ISO 22000 για την ασφάλεια των προϊόντων της, τον τρόπο με τον οποίο τα αποθηκεύει και τα διανέμει.

 

Πηγή: Coffee&Brunch Magazine