Coffee Ice Cream
0 comments
Ο απόλυτος συνδυασμός καφέ και αλκοόλ που θα συνοδεύσει τα φθινοπωρινά βράδια σας.
Υλικά
50ml Batida De Coco
20ml καφέ Espresso
2 μπάλες παγωτό Βανίλια
10ml πουρέ καρύδας Fabbri
Εκτέλεση
Τοποθετήστε σε μεγάλο φλιτζάνι καφέ τις δύο μπάλες παγωτό. Χτυπήστε στο σέικερ όλα τα υπόλοιπα υλικά και σουρώστε μέσα στο φλιτζάνι. Γαρνίρετε με τρίμματα σοκολάτας υγείας ή με ένα στικ βανίλιας.
Alcohol Info: ο συνδυασμός παγωτού με Batida De Coco θα σας φέρει μέσα στον χειμώνα, καλοκαιρινές αναμνήσεις.
Coffee Info: Single Ristretto
* Η συνταγή είναι από το βιβλίο του Κώστα Καπερώνη “The Coffee Cocktails Recipe Book” που κυκλοφορεί στα public
Bartender: Παναγιώτης Φράγκος
Φωτογραφία: Αλέξανδρος Ζαχαριάδης /Studio Z