O Dimello στο SENSORY SUMMIT – A COFFEE ROASTERS GUILD EVENT

O Dimello στο SENSORY SUMMIT – A COFFEE ROASTERS GUILD EVENT

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Coffee Excellence Center του Ινστιτούτου Χημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Εφαρμοσμένων Επιστημών Ζυρίχης (ZHAW) στις 10-11 Φεβρουαρίου 2020.

 

Ένα διήμερο συνέδριο σχεδιασμένο για να εκπαιδεύσει, να ενημερώσει και να εμπνεύσει τους specialty coffee sensory professionals.

Το συνέδριο θα παρουσιάσει τις τελευταίες επιστημονικές έρευνες σχετικά με τις τεχνικές των αισθητηριακών επιστημών, τις ευκαιρίες

για τη βελτίωση της ποιότητας του καφέ και άλλων κλάδων της επιστήμης των τροφίμων.

 

ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

Επιστήμη γεύσης

Το ταξίδι της ανακάλυψης από τον καρπό στο κύπελλο: Μια πολυφασική προσέγγιση

Πολυαισθητηριακή αντίληψη της γεύσης

Ποσοτική και αισθητηριακή μέτρηση της φρεσκάδας του καφέ

Αντίληψη πικρίας

 

Ο Dimello είναι περήφανος χορηγός καφέ του Συνεδρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφτείτε το: SENSORYSUMMITEU.COFFEE