Viennexican Coffee: Μείξη Σοκολάτας Και Πορτοκάλι Σε Ένα Νέο Coffee- Trend
Η φημισμένη βιεννέζικη σοκολάτα και ο αρωματικός ευρωπαικός καφές ενώνεται σε μια απίστευτη χημεία με φρουτώδη μπαχαρικά από την Νότια Αμερική, όπως το εκχύλισμα πορτοκαλιού και βανίλιας δημιουργώντας έναν καφέ με έντονα αρώματα και «αισθησιακή» γεύση.
Ένα ethnic ρόφημα καφέ με στοιχεία από δυο διαφορετικές κουλτούρες καφέ… δεν έχετε παρά να τον δοκιμάσετε. Μια ξεχωριστή πρόταση για όσους αναζητούν καινούργιες γεύσεις καφέ…
Συστατικά:
1 φλιτζάνι ζεστό αρωματικό καφέ
3 κουταλιές της σούπας πλήρες γάλα
1 κουταλιά της σούπας παχύρεστη κρέμα γάλακτος( χτυπημένη στο μίξερ)
1 1/2 κουταλάκια του γλυκού μαύρη ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού κακάο σε σκόνη
εκχύλισμα βανίλιας 1/2 κουταλάκι του γλυκού
1/2 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα πορτοκαλιού
1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
1/8 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο γαρύφαλλο
1/8 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο
Εκτέλεση:
Ανακατέψτε τον καφέ, το γάλα, την κρέμα γάλακτος, την μαύρη ζάχαρη, τη σκόνη κακάο, το εκχύλισμα βανίλιας, το εκχύλισμα πορτοκαλιού, την κανέλα, το γαρίφαλο, το μοσχοκάρυδο όλα μαζί σε μια μεγάλη κούπα μέχρι να γίνει λείο μείγμα και απολαύστε το!
Για πιο πλούσια γεύση προσθέστε και μια κουταλιά σαντιγύ στην κορυφή του καφέ σας…
Extra tips: Aν επιθυμείτε μια πιο αρωματική γεύση αντικαταστήστε το normal γάλα με γάλα αμυγδάλου ή ρυζιού… θα δώσει πιο κρεμώδη υφή και πιο πλούσια γεύση στον καφέ σας…