Push:Το Μυστικό Όπλο Του Barista
Κάθε χρόνο στο World Barista Championship (WBC) καινούργιες coffee εφευρέσεις έρχονται στο προσκήνιο… Μια που ξεχώρισε στην διοργάνωση που έγινε στην Αυστραλία την προηγούμενη χρονιά, ήταν ένα παράξενο μα έξυπνο μικρό κουτάκι σαν mini ταπεράκι το λεγόμενο PUSH…
Ένα θαυματουργό εργαλείο που εφευρέθηκε από τον 3 φορές φιναλίστα Βρετανό Maxwell Colonna-Dashwood. Πρόκειται λοιπόν για το μυστικό όπλο του επαγγελματία barista, ο οποίος βασίζει το μυστικό της επιτυχίας espresso στην πίεση, το κοινώς γνωστό, στην γλώσσα των barista, το Tamping. To Push δίνει τον πλήρη έλεγχο ολόκληρης της διαδικασίας Tamping, ενώ βοηθά και την καλύτερη στάση του σώματος του barista στην όρθια στάση του, κατά την διάρκεια παρασκευής του espresso…
Απόλυτη ακρίβεια στην συμπίεση του καφέ σε συνδυασμό με την συμπίεση του ατμού από την μηχανή του espresso. Έχει μια σκάλα που την ρυθμίζετε ανάλογα και η οποία κλειδώνει, ενώ σύμφωνα με την δοσολογία του espresso πετυχαίνει πάντα το σωστό tamping, όσους espresso και αν φτιάξετε με την ίδια ακρίβεια και τελειότητα κάθε φορά!!!