SEMPRE Σουφλέ Σοκολάτας
YΛΙΚΑ: 250 γρ. κουβερτούρα σοκολάτας, 100 γρ. βούτυρο, 5 αυγά, 150 γρ. αλεύρι, 250 γρ. ζάχαρη.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Λιώνουμε το βούτυρο και την κουβερτούρα σε ένα κατσαρολάκι (σε χαμηλή φωτιά). Χτυπάμε τη ζάχαρη, τα αυγά και προσθέτουμε το μείγμα της λιωμένης σοκολάτας. Στο τέλος, προσθέτουμε το αλεύρι. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα του κέικ ή ατομικά φορμάκια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180OC βαθμούς για 15 λεπτά. Εάν τα βάλουμε σε ατομικά φορμάκια, ψήνουμε 10 λεπτά.
SEMPRE
ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ & ΑΙΜΙΛΙΟΥ ΒΕΑΚΗ, ΠΕΡΙΣΤΈΡΙ
Τ: 210 5787043
w: www.sempre-cafe.gr
f: Sempre Coffee & Cocktail Bar
OWNER: Χρήστος Σέμπρος
ΒΑRISTA: Νίκος Παπαιωάννου
P. R. MANAGER: Σωτήρης Καραλής