LEMONIA ESPRESSO BAR Βιενέζικη Μπαγκέτα
0 comments
YΛΙΚΑ: 1 λευκή μπαγκέτα, 1 φύλλο μαρούλι, 3 κ.σ τριμμένο τόνο, 3 κ.σ καλαμπόκι, 2 κ.σ μαγιονέζα.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Χωρίζουμε τη μπαγκέτα στη μέση και προσθέτουμε με την παρακάτω σειρά τα υλικά μας αφού πρώτα έχουμε αλείψει εσωτερικά με την μαγιονέζα: Μ αρούλι, τόνο, καλαμπόκι. Σερβίρουμε σε ξύλινη επιφάνεια. Εξίσου δυνατός συνδυασμός για τον καφέ σας είναι ένα Triple Cake.
LEMONIA ESPRESSO BAR
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΧΑΡΝΩΝ 6, ΑΧΑΡΝΑΙ
Τ: 210 2441580
f: Lemonia Wine Deli & Cafe
OWNERS: Σωτήρης Βάθης, Γιώργος Σιδέρης
ΒΑRISTAS: Παναγιώτης Φορτσάτος, Νίκος Παπαδημητρίου