GROOOVE: Spiced Apple Pie
YΛΙΚΑ: Ένα μήλο, 150 γρ. ζάχαρη, 200 γρ. βούτυρο,2 αυγά, 200 γρ. αλεύρι, 1 stick βανίλιας, 3 γρ. κανέλα σε σκόνη, 20 γρ. baking powder.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βουτυρώνουμε ένα στρογγυλό τσέρκι και στον πάτο πασπαλίζουμε με ζάχαρη και κάνελα. Κόβουμε το μισό μήλο σε ροδέλες και το υπόλοιπο το τρίβουμε. Σε ένα μπωλ χτυπάμε το βούτυρο και τη ζάχαρη μέχρι να μαλακώσουν. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά, το baking powder, το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να πάνε παντού τα υλικά. Ύστερα το απλώνουμε στο τσέρκι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 40 λεπτά. Σερβίρουμε με μια μπάλα παγωτό βανίλια, με πλέγμα καραμέλας και Grooove CoWee Liqueur.
GROOOVE CAFE & COCKTAIL BAR
ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ 4 0, ΒΟΛΟΣ
Τ: 24210 33032
f: Grooove Cocktail Bar
OWNERS: Θανάσης Κουζιώκας, Κώστας Κοτόπουλος
ΒΑRISTAS: Μάκης Δεληδημητρίου, Γιάννης Κίτσιος
CHEF: Κώστας Πανάγος