BOOTLEG Brunch Dish
YΛΙΚΑ: 3 βιολογικά αυγά, 25 ml κρέμα γάλακτος, 1 κ.γ φρέσκο βούτυρο, 3 λωρίδες μπέικον.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Χτυπάμε ξεχωριστά τα ασπράδια και μετά προσθέτουμε τους κρόκους για να δημιουργήσουμε περισσότερο όγκο και να γίνει η ομελέτα πιο αφράτη. Σωτάρουμε για 2-3 λεπτά την κάθε πλευρά του μπέικον. Ρίχνουμε τα αυγά στο τηγάνι, ψήνουμε για 3 λεπτά την κάθε πλευρά της ομελέτας και διπλώνουμε. Σερβίρουμε με ζεστό bagel και δροσερή σαλάτα. Συνδυάζεται ιδανικά με pancakes με σπιτική μαρμελάδα φρούτων του δάσους ή επιδόρπιο γιαουρτιού.
BOOTLEG
ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ 8, ΧΟΛΑΡΓΟΣ
Τ: 210 6511288
w: www.bootlegathens.gr
f: Bootleg Athens
OWNERS: Γιώργος Κρυστάλλης, Γιώργος Καφεντζής
ΒΑRISTAS: Κωνσταντίνα Μωραϊτίδου, Ευθύμης Καναβός
CHEF: Κώστας Παπαϊωάννου