BIG SPOON Breakfast Dish
Εκτύπωση E-mail
YΛΙΚΑ: 3 αυγά, σχοινόπρασο, κρέμα γάλακτος, ψωμί μπέικον, ντοματίνια, σπανάκι σωτέ, αλάτι-πιπέρι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βάζουμε τα τρία αυγά στο τηγάνι σε χαμηλή θερμοκρασία (80-100ΟC βαθμούς). Ανακατεύουμε απαλά. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος. Μόλις τα αυγά αρχίσουν να ψήνονται προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σχοινόπρασο και απομακρύνουμε από τη φωτιά ενώ συνεχίζουμε να ανακατεύουμε απαλά μέχρι να ψηθεί πλήρως. Τσιγαρίζουμε τα ντοματίνια και το μπέικον. Τέλος σωτάρουμε το σπανάκι με λάδι και λίγο σκόρδο. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Σερβίρουμε πάνω σε χωριάτικο φρυγανισμένο ψωμί. Ιδανικά συνοδεύεται με μπωλ γιαουρτιού, γκρανόλα, μέλι και καρύδια.
BIG SPOON
ΑΓ. ΙΩΑΝΝΟΥ 65, ΑΓΊΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Τ: 210 6019405
e-mail: bigspoonath@gmail.com
f: Big Spoon
OWNERS: Βίκτωρας Αντωνιάδης, Ηλίας Κάλτσος, Αλέξανδρος Ψεματίκας
ΒΑRISTA: Γιάννης Γιαννακόπουλος
CHEF: Χαράλαμπος Φυλακτός