ABBEY: Μπρουσκέτα με αυγό Poche & Pesto Βασιλικού

ABBEY: Μπρουσκέτα με αυγό Poche & Pesto Βασιλικού

YΛΙΚΑ: Ψωμί ολικής άλεσης, 2 αυγά, 1 φέτα χαλούμι, μαύρη ζάχαρη, μαυροσούσαμο, 2 χούφτες βασιλικού, 1 κ.γ. κουκανάρι, 4 κ.σ. ελαιόλαδο, 1 σκελίδα σκόρδο,1 κ.σ. παρμεζάνα, αλάτι & πιπέρι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Φρυγανίζουμε τις φέτες ψωμιού. Ποσάρουμε για περίπου ένα λεπτό τα αυγά. Καραμελώνουμε το χαλούμι με τη μαύρη ζάχαρη. Χτυπάμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά του πέστο. Και τοποθετούμε στο πιάτο που σερβίρουμε με εξής σειρά: Φρυγανισμένες φέτες ψωμιού, το πέστο βασιλικού, τα αυγά, το καραμελωμένο χαλούμι και πασπαλίζουμε στο τέλος με το μαυροσούσαμο και αλατοπίπερο.

 

ABEEY

ΥΨΗΛΩΝ ΑΛΩΝΙΩΝ 26, ΠΑΤΡΑ
Τ: 2610 362549
f: Abbey Kitchen Bar
OWNER: Ιερώνυμος Γιακουμάτος
ΒΑRISTAS: Χάρης Αργυρόπουλος, Βασίλης Τρούμπας, Φώτης Τσεκούρας
CHEF: Κορίνα Μπεσίρη