48 ESPRESSO WINE BAR Banoffee
YΛΙΚΑ: 150 γρ. τριμμένο μπισκότο βουτυρωμένο, ½ κομμένη μπανάνα σε ροδέλες, 170 γρ. καραμέλας βουτύρου, μπάλα παγωτό σοκολάτα.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Σε ένα ποτήρι μαρτίνι, στρώνουμε την βάση με το μπισκότο. Στη συνέχεια τοποθετούμε κυκλικά τις ροδέλες της μπανάνας ώστε να καλύψουμε ολόκληρη την επιφάνεια. Καλύπτουμε με την καραμέλα την οποία έχουμε παγώσει. Με ένα κουτάλι απλώνουμε την καραμέλα στην μπανάνα. Γαρνίρουμε με λίγο τριμμένο μπισκότο και μια μικρή καραμέλα βουτύρου.
48 ESPRESSO WINE BAR
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΕΪΚΟΥ 48, ΓΑΛΑΤΣΙ
Τ: 210 2915018
f: 48 Espresso Wine Bar
OWNERS: Γρηγόρης & Ορέστης Βερούλης, Μάγδα Βερούλη
ΒΑRISTA: Σταμάτης Τραχανάς