ΑΨΕΝΤΙ: Σικελιάνικο Σάντουιτς με Προσούτο

ΑΨΕΝΤΙ: Σικελιάνικο Σάντουιτς με Προσούτο

YΛΙΚΑ: Προζυμένιο ψωμί πετρόμυλου, λάδι, ρίγανη, φρέσκια μοτσαρέλα, προσούτο πάρμας, ντομάτα, ρόκα, σως μπαλσάμικου.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Φρυγανίζουμε το ψωμί, ραντίζουμε με λίγο λάδι και πασπαλίζουμε με ρίγανη. Γεμίζουμε με φρέσκια μοτσαρέλα, το προσούτο, την ντομάτα, την ρόκα και ραντίζουμε με τη σως μπαλσάμικου.

 

ΑΨΕΝΤΙ

Α: ΠΑΝΑΓΗ ΤΣΑΛΔΑΡΗ 10, ΑΡΓΟΣ

Τ: 27510 68075

f: Αψέντι cafe bar

OWNERS: Παναγιώτης Αλωνιστιώτης, Αγγελική Καραντζούλη

ΒΑRISTAS: Γιάννης Τσιώρος,Βασίλης Τόγης