VREKOS Brownies
0 comments
YΛΙΚΑ: 180 γρ. αυγά, 210 γρ. μαύρη ζάχαρη, 190 γρ. βούτυρο, 15 γρ. κακάο, 110 γρ. σοκολάτα 80%, 50 γρ. αλεύρι τσουρεκιού, καρύδια.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βάζουμε τη ζάχαρη και τα αυγά στο μίξερ με το σύρμα μέχρι να ασπρίσουν. Παράλληλα λιώνουμε τη σοκολάτα και το βούτυρο στους 45ΟC βαθμούς. Μόλις είναι έτοιμα τα δύο μείγματα τα ενσωματώνουμε και τέλος ρίχνουμε το αλεύρι και τα καρύδια. Ψήνουμε 20’ λεπτά περίπου στους 180OC βαθμούς.
VREKOS SWEET & COFFEE INSPIRATIONS
A: ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 1, ΑΓΡΙΝΙΟ
Τ: 26410 29100
e-mail: info@vrekospastry.gr
f: VrekosPastry
OWNERS: Γεωργία Βρέκου, Βασίλης Βλάχος & Λεωνίδας Βλάχος
ΒΑRISTAS: Θανάσης Κυτούγιας & Βασίλης Παπακαμμένος
PASTRY CHEFS: Γεωργία Βρέκου & Λεωνίδας Βλάχος
P.R MANAGER: Μαρία Βλάχου