ANTIQUE: Μπαγκετίνι Capresse
0 comments
YΛΙΚΑ: 2 μπαγκετίνια, 2 φύλλα σαλάτας λόλα, 4 φέτες ντομάτα, 4 φέτες φρέσκια μοτσαρέλα, 2 φέτες προσούτο, φρέσκο βασιλικό, ελαιόλαδο και πιπέρι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Χωρίζουμε τα φρεσκοψημένα μπαγκετίνια στη μέση και αφού αλείψουμε εσωτερικά τις επιφάνειες με το ελαιόλαδο, τοποθετούμε τα υλικά με την εξής σειρά: τα φύλλα λόλας, τις φέτες ντομάτας, τις φέτες φρέσκιας μοτσαρέλας, τις φέτες προσούτο, τα φύλλα φρέσκου βασιλικού και σερβίρουμε αφού έχουμε τρίψει από πάνω πιπέρι.
ANTIQUE CAFE BAR