ΕΝΕΤΙΚΟ: Αυγά Mάτια αλά Βενετσιάνα
0 comments
YΛΙΚΑ: 3 αυγά, 1 πιπεριά Φλώρινης, 1 σκελίδα σκόρδο, 1 ντομάτα, ελαιόλαδο, αλάτι & πορτοκαλοπίπερο.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Ψιλοκόβουμε την πιπεριά Φλωρίνης, τη σκελίδα σκόρδου και τη ντομάτα. Στη συνέχεια σε ένα τηγάνι σωτάρουμε με ελαιόλαδο μέχρι να φύγουν τα πρώτα υγρά. Παραμερίζουμε εντός του τηγανιού τα λαχανικά και ρίχνουμε τα αυγά. Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε μόλις τα αυγά μας έχουν αποκτήσει ομοιόμορφο ψήσιμο.
ΕΝΕΤΙΚΟ CAFE COCKTAIL BAR
Α: ΚΑΣΤΡΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ
Τ: 27320 61352
OWNER: Παναγιώτης Γκοβάτσος
ΒΑRISTAS: Παναγιώτης Δερζιώτης, Σταύρος Αργείτης, Δημήτρης Κολλιάκος
CHEF: Μπέτη Παπαδάκη