PAS MAL: Γαλλική μπαγκέτα

PAS MAL: Γαλλική μπαγκέτα

YΛΙΚΑ: Μπαγκέτα, τυρί, γαλοπούλα, ντομάτα, μαγιονέζα, μαρούλι, σως Pas Mal.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Χωρίζουμε τη φρεσκοψημένη μπαγκέτα στη μέση και αλείφουμε με τη σως το πάνω και το κάτω μέρος. Γεμίζουμε με τα υλικά και σερβίρουμε.

 

PAS MAL

ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 54, ΠΑΤΡΑ

Τ: 26104 34100

f: Pas Mal

OWNER: Διονύσης Μαλαφούρης

ΒΑRISTAS: Δημήτρης Μπακογιάννης, Γιώργος Παλούκης