Μπαγκέτα MR BOG ART
0 comments
YΛΙΚΑ: 1 μπαγκέτα πολύσπορη, τυρί κρέμα, προσούτο Πάρμας, φιλέ παρμεζάνας, καραμελωμένα σύκα με κρόκο Κοζάνης και μυρωδικά (μυστικού συνδιασμού της κουζίνας).
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Χωρίζουμε τη μπαγκέτα στη μέση. Αρωματίζουμε το τυρί με τα μυρωδικά, και το αλέιφουμε εσωτερικά. Στη συνέχεια προσθέτουμε με την παρακάτω σειρά όλα τα υπόλοιπα υλικά, δηλαδή προσούτο, παρμεζάνα, τα καραμελωμένα σύκα με κρόκο Κοζάνης.