ΑΨΕΝΤΙ: Σικελιάνικο Σάντουιτς με Προσούτο
0 comments
YΛΙΚΑ: Προζυμένιο ψωμί πετρόμυλου, λάδι, ρίγανη, φρέσκια μοτσαρέλα, προσούτο πάρμας, ντομάτα, ρόκα, σως μπαλσάμικου.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Φρυγανίζουμε το ψωμί, ραντίζουμε με λίγο λάδι και πασπαλίζουμε με ρίγανη. Γεμίζουμε με φρέσκια μοτσαρέλα, το προσούτο, την ντομάτα, την ρόκα και ραντίζουμε με τη σως μπαλσάμικου.
ΑΨΕΝΤΙ
Α: ΠΑΝΑΓΗ ΤΣΑΛΔΑΡΗ 10, ΑΡΓΟΣ
Τ: 27510 68075
OWNERS: Παναγιώτης Αλωνιστιώτης, Αγγελική Καραντζούλη
ΒΑRISTAS: Γιάννης Τσιώρος,Βασίλης Τόγης