coffee news

4o Αthens Coffee Festival

Το τριήμερο 28-30/9 η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι θα γίνει ακόμα μία χρονιά το σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του κλάδου του καφέ αλλά και των coffeelovers γενικότερα.

Εσείς που θα πιείτε καφέ το τελευταίο τριήμερο του Σεπτέμβρη; Το AthensCoffeeFestival, μέγας χορηγός του οποίου είναι το NOUNOUBARISTA’SGOLD επιστρέφει δυναμικά στο ανανεωμένο του ραντεβού με τους λάτρεις του καφέ, Σάββατο 28 με Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου. 120 εκθέτες, 200 κορυφαία brands, σπάνια blends, μοναδικές ποικιλίες, masterclasses, διαγωνισμοί και μουσικές εκδηλώσεις σας περιμένουν στην Τεχνόπολη από το πρωί μέχρι το βράδυ.

DSC04313 500x300

Όλες οι κορυφαίες εταιρίες καφέ συμμετέχουν στο ACF
120 από τις πιο σημαντικές επιχειρήσεις που διαπρέπουν στον κλάδο του καφέ και διαμορφώνουν τις εξελίξεις τόσο στην χώρα μας όσο και παγκοσμίως θα συμμετέχουν στο 4οAthensCoffeeFestival. Aπό τις μεγάλες προμηθευτικές και παραγωγικές εταιρείες καφέ μέχρι εταιρείες εξοπλισμού και από προμηθευτές λοιπών ροφημάτων (τσάι, energydrinksκλπ) μέχρι εξειδικευμένα e-shops κ.α., όλα τα διεθνούς φήμης brandsαλλά και ελληνικές εταιρείες θα δώσουν δυναμικό «παρών». Οι 40.000 αναμενόμενοι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να δουν νέα και καινοτόμα προϊόντα τα οποία θα κάνουν την διαφορά στην επιχείρηση τους και θα τους βοηθήσουν να αναβαθμίσουν το προϊόν που προσφέρουν στον πελάτη τους ενώ οι καταναλωτές θα δουν νέες προτάσεις για την οικιακή χρήση τόσο σε ροφήματα όσο και σε homecoffeemachines.

ACF6 500x300

Παράλληλες εκδηλώσεις που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον
Έλληνες και ξένοι κορυφαίοι επαγγελματίες και εξειδικευμένοι επιστήμονες θα παρουσιάσουν στα CoffeeMasterclasses όλες τις νέες τάσεις που κυριαρχούν στη σύγχρονη διεθνή σκηνή του καφέ, ιδέες που να συμβάλουν στην περεταίρω ανάπτυξη και ότι θα απασχολήσει το επόμενο διάστημα σε διεθνές επίπεδο την αγορά. Παράλληλα θα συζητηθούν και θα αναλυθούν οι προβληματισμοί που απασχολούν στην παγκόσμια βιομηχανία του καφέ.

ACF3 500x300

Με ατμόσφαιρα φεστιβαλική
Φεστιβάλ χωρίς καλή μουσική δεν γίνεται. Έτσι, η κεντρική σκηνή που δεσπόζει στον υπαίθριο χώρο της Τεχνόπολης, θα «πλημμυρίσει» από μελωδίες και ενέργεια. Καθημερινά, λοιπόν θα φιλοξενεί dj-sets αλλά και live ραδιοφωνικές εκπομπές με δημοφιλείς ραδιοφωνικούς παραγωγούς (EnLefko 87.7, Hit 88.9, Red 96.3, Μελωδία 99.2) όπως ο Νίκος Δρογώσης, η Εύα Μπουντούρη, ο Σάκης Τσιτομενέας, η Αφροδίτη Σημίτη, η Ελένη Μανουσάκη, η Μαίρη Μαργέλη, ο Μανώλης Οικονόμου, ο Δημήτρης Βραχνός, ο Γιάννης Γιακουμάκης και συναυλία με το συγκρότημα Αlcatrash (28/09).

4 πρωταθλήματα καφέ για πρώτη φορά στο ACF 2019
Με ακόμα περισσότερους διαγωνισμούς καφέ επιστρέφει το AthensCoffeeFestival 2019 καθώς φέτος φιλοξενεί εκτός από το πρωτάθλημα Roasting και αυτά των LatteArt, Cezve/Ibrik και CupTasters, τα οποία διοργανώνονται από τον SCAGreece.Οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα D10 της Τεχνόπολης.

ACF4 500x300

Με την αιγίδα του SCA Greece
Το AthensCoffeeFestival τελεί υπό την αιγίδα του διεθνούς οργανισμού SpecialtyCoffee Association και για τη διοργάνωση του συνεργάζεται με τον SCA Greece, θεσμικό εκπρόσωπο του στη χώρα μας,

Για περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ μπορείτε να επισκεφτείτε το site www.athenscoffeefestival.gr

ACF2019 728x90